Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds έκαναν ακόμα μία γενναιόδωρη προσφορά

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds έκαναν ακόμα μία γενναιόδωρη προσωπική προσφορά για να στηρίξουν όσους πλήττονται άμεσα από το Covid-19. Μετά τη δωρεά του 1 εκατομμυρίου δολαρίων στο Feeding America και Food Banks Canada, το ζευγάρι δώρισε επιπλέον 400 χιλιάδες δολάρια τα οποία μοιράστηκαν σε τέσσερα νοσοκομεία στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το E!News, η Lively και ο Reynolds έδωσαν διακριτικά το ποσό των 100 χιλιάδων δολαρίων σε τέσσερα νοσοκομεία που έχουν την περισσότερη ανάγκη: Elmhurst, NYU Hospital, Mount Sinai και Northern Westchester. Όπως αναφέρουν τα νέα, “το ζευγάρι θέλει να συνεχίσει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους σε όλη τη χώρα να βοηθήσει τις κοινότητές του, τα τοπικά νοσοκομεία και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου”.

Η Νέα Υόρκη έχει πληγεί από την εξάπλωση του κορωνοϊού ενώ πολλές ιατρικές εγκαταστάσεις δεν αντέχουν το βάρος της πανδημίας. Εκτός από αυτές τις δύο δωρεές, η εταιρεία του Reynolds, Aviation Gin, προέβη σε μια κίνηση βοήθειας για όσους εργάζονται στον κλάδο της εστίασης, δίνοντας το ποσό των 15 χιλιάδων δολαρίων στο United States Bartender’s Guild. Η εταιρεία θα προσφέρει επίσης ένα επιπλέον φιλοδώρημα 30% στον οργανισμό για κάθε μπουκάλι που θα δοθεί μέχρι τον Μάιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds έκαναν ακόμα μία γενναιόδωρη προσφορά