Η Charlize Theron γιόρτασε τα 10 χρόνια δράσης του «Charlize Theron Africa Outreach Project»

1

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Charlize Theron ένωσε τις δυνάμεις της με τον διάσημο σεφ και επιχειρηματία του Μπέβερλι Χιλς, Τζέφρι Ζακάριαν για δείπνο με αφορμή την 10η επέτειο του ιδρύματός της, «Charlize Theron Africa Outreach Project» (CTAOP).

Η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός ίδρυσε το CTAOP το 2007 σε μια προσπάθεια να στηρίξει τους νέους της Αφρικής στη μάχη ενάντια στον ιό HIV/AIDS.

Η Charlize Theron έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και έκανε συγκεκριμένες δεσμεύσεις για το μέλλον της οργάνωσης.

«Το CTAOP ήταν ένα όνειρο μου, όσο καιρό με θυμάμαι» είπε απευθυνόμενη στους προσκεκλημένους της εκδήλωσης στο εστιατόριο Georgie στο Montage Beverly Hills.

«Όσο ήμουν μικρό κορίτσι στη Νότια Αφρική γύρω στην εφηβεία ο ιός HIV και το AIDS άρχισε να δείχνει την άσχημη όψη του. Θυμάμαι ότι βρισκόμουν σε ένα αυτοκίνητο με τη μαμά μου, η οποία μετέφερε έναν από τους εργαζόμενούς της στο νοσοκομείο. Την επόμενη εβδομάδα κάναμε επίσης το ίδιο. Οι άνθρωποι πέθαιναν και κανένας δεν ήξερε γιατί» συνέχισε.

«Για μία νεαρή κοπέλα ήταν απίστευτα τρομακτικό» πρόσθεσε. «Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ήρθα εδώ [στις ΗΠΑ] και ήμουν αρκετά τυχερή που έκανα τη δουλειά που ονειρευόμουν, αλλά κάθε φορά που επέστρεφα στη Νότια Αφρική, είδα την καταστροφή που προκαλούσε το HIV / AIDS».

Η έκθεση με τα στοιχεία για την τρομακτική νόσο – σύμφωνα με την ιστοσελίδα του CTAOP  78 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον ιό HIV από την ανακάλυψή του, 39 εκατομμύρια έχουν πεθάνει από AIDS και 35 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν με τον ιό HIV στον κόσμο – ώθησε το την ηθοποιό να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com