Η Chrissy Teigen δείχνει τις ουλές στο σώμα της!

Η Chrissy Teigen δείχνει τις ουλές στο σώμα της!

Η Chrissy Teigen μαζί με άλλες φωτογραφίες και βίντεο από τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου με τον σύζυγό της, John Legend, την Κυριακή, κοινοποίησε μια γυμνή φωτογραφία στην ιστορία της στο Instagram, παρουσιάζοντας τα σημάδια στα στήθη της και τομές στην κάτω κοιλιακή χώρα από την πρόσφατη εγχείρησή της.

«Ευτυχισμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αγάπα τον εαυτό σου!», έγραψε η Teigen.

Πέρυσι, η Teigen είχε αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στο στήθος της και νωρίτερα αυτό το μήνα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενδομητρίωσης για την ανακούφιση του πόνου από τη διαταραχή, η οποία προκαλεί εσφαλμένη ανάπτυξη ιστού έξω από τη μήτρα.

Όπως ανέφερε: «Είναι σκληρό. Ολόκληρη η κοιλιά μου είναι μουδιασμένη. Ελπίζω ότι θα παραμείνει έτσι» και συνέχισε: «Το καθιστά δύσκολο, κάθε μικρός βήχας. Αλλά είναι πραγματικά καλύτερο από τις συστολές και τον πόνο της ενδομητρίωσης».

Η χειρουργική επέμβαση της Teigen ήρθε την ίδια εβδομάδα με την αρχική ημερομηνία γέννησης για το τρίτο παιδί της με τον σύζυγο της, τον γιο που θα ονομαζόταν Jack, ο οποίος απεβίωσε στις 20 εβδομάδες τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τον Οκτώβριο, η Teigen μοιράστηκε αυτήν την αξέχαστη εμπειρία του να βρίσκεσαι στο νοσοκομείο με επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης της μερικής απόσπασης του πλακούντα και της υποβολής αρκετών μεταγγίσεων αίματος, ενώ τους μήνες μετά την καταστροφική απώλεια, η Teigen είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη και τη διαδικασία θεραπείας της.

Τον Δεκέμβριο, μοιράστηκε στο Instagram ότι, ενώ είναι «λυπημένη» που «δεν θα μείνει ποτέ ξανά έγκυος», είναι «τυχερή που έχει δύο καταπληκτικά μικρά παιδιά που μετατρέπονται σε μεγάλους ανθρώπους κάθε μέρα».

Οι Teigen και Legend έχουν αποκτήσει μαζί την κόρη τους Luna Simone, 4 ετών και τον γιο Miles Theodore, 2 ετών.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!