Η Χριστίνα Μπόμπα παραδέχεται – “Φοβήθηκα πάρα πολύ με τον κορονοϊό”

“Στην αρχή είναι το σοκ, μετά παίρνεις τα δεδομένα, τα αναλύεις, τα σκέφτεσαι και τα βάζει στη σωστή τους διάσταση και προχωράς”

Συνέντευξη στο Dot της Κυριακής παραχώρησε, μέσω skype, η Χριστίνα Μπόμπα. Η νεαρή παρουσιάστρια και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της καθώς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και έσπευσε να το μοιραστεί με το κοινό.
Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως “ήμασταν από τους πρώτους πρώτους όταν ακόμα νομίζαμε ότι αυτό είναι κάτι πολύ μακριά μας. Δεν αισθάνθηκα ρατσισμό, άλλωστε είμαι και μες στο σπίτι, αισθάνθηκα ότι ο καθένας το έπαιρνε όπως ήθελε και είναι λογικό. Οποτεδήποτε κάτι τέτοιο γίνεται, το καταλαβαίνω αυτό. Το κατάλαβα και από τους δικούς μου ανθρώπους που, παρά το ότι είχα να δω πάρα πολύ καιρό την οικογένεια μου, μου έλεγαν ότι βίωναν περιστατικά όπου τους έλεγαν ίσως διάφορα”.
Παράλληλα, η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε πως ήταν θετική στον κορονοϊό την ίδια ώρα που ο σύζυγος της, Σάκης Τανιμανίδης ήταν αρνητικός.
“Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι κάτι το οποίο συζητιέται σε όλο τον πλανήτη” συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η όμορφη παρουσιάστρια. “Αγχώθηκα πολύ, για λίγο, μέχρι που άρχισε να δουλεύει η λογική. Στην αρχή είναι το σοκ, μετά παίρνεις τα δεδομένα, τα αναλύεις, τα σκέφτεσαι και τα βάζει στη σωστή τους διάσταση και προχωράς”.

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από την Χριστίνα Μπόμπα για τον κορονοϊό…

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: