Η Δέσποινα Βανδή αποφεύγει ερώτηση ρεπόρτερ – “Να μη με ρωτήσεις”

Σε τι δεν θέλησε να απαντήσει η Δέσποινα Βανδή;
Στο αεροδρόμιο «συνέλαβε» την Δέσποινα Βανδή η κάμερα του Πρωινού και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας το πρωί της Τρίτης. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στην επερχόμενη συνεργασία με την Άννα Βίσση όσο και… σε πρόσφατη δημοσίευση που έκανε στα social media!
«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα φέτος για όλους μας. Με την Άννα Βίσση όταν θα συνεργαστούμε θα πρέπει να βρούμε και το σωστό μαγαζί. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι εντελώς αμφιλεγόμενη για το τι θα γίνει, ποια μέτρα τι θα προκύψει. Το σίγουρο είναι πως το θέλουμε πάρα πολύ και οι δύο και κάποια στιγμή θα γίνει. Προφανώς αυτή η χρονια΄, που δεν ξέρουμε ακόμα τι μας γίνεται, είναι λίγο περίεργη και όλα είναι στον αέρα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.
Όταν, όμως, ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 ανέφερε «να σε μη σε ρωτήσω για άχρονες Δευτέρες που ανέβασες», η τραγουδίστρια αποκρίθηκε αρνητικά. «Να μη με ρωτήσεις»!

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να εστιάσει διακριτικά στην προσωπική της ζωή. «Ξέρουμε αν έχει μπει νέος άντρας στη ζωή της, επειδή διαβάζω διάφορα… Είναι αυτός που ακούω; Δεν ξέρω κάτι από την ίδια, αλλά ξέρω. Είναι ωραία γυναίκα η Δέσποινα».

https://freegossip.gr/