Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη για την συμμετοχή του στο Nomads

1

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης που τους γνωρίσαμε μέσα από το World Party πλέον έχουν χωριστεί και ο καθένας έχει επιλέξει τον δρόμο του στα επαγγελματικά.

Ο Γιώργος Μαυρίδης όταν έγινε γνωστό πως ο Σάκης Τανιμανίδης θα παρουσιάσει το Survivor βρέθηκε απέναντί του, αφού δεν ήταν σύμφωνος με αυτό το βήμα.

«Έχω την αυτογνωσία να καταλάβω ότι στη δουλειά αυτή σήμερα είσαι και αύριο δεν είσαι. Καταλαβαίνω ότι όταν είσαι ενεργός στην τηλεόραση έχεις μια άλλη δυναμική κι όταν δεν είσαι αυτό μειώνεται. Αλλά αυτό που τελικά σου μένει τι είναι; Οι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου. Μπορεί η εκπομπή αυτή που κάνουμε (σ.σ. Στο Δρόμο) να αποδειχθεί μια αποτυχία, να πάει άπατη, να μη τη δει κανένας. Εγώ όμως το βράδυ θα κοιμάμαι ήσυχος, γιατί ξέρω ότι βοήθησα τους φίλους μου που δουλεύαμε μαζί. Ξέρω ότι είμαι εκεί στα δύσκολα τους κι αντίστοιχα αυτοί στα δικά μου. Προτιμώ να είμαι σε μια εκπομπή που κάνει 1% τηλεθέαση και να την γουστάρουμε όλοι μαζί, παρά να είμαι σε μια εκπομπή που κάνει 99% και να μην είναι περήφανη η μάνα μου για μένα. Δεν μου αρέσει στα 39 μου να μπαίνω σε καλούπια» είχε πει λίγους μήνες πριν ο Γιώργος Μαυρίδης όταν εκείνος ξεκίνησε την ταξιδιωτική εκπομπή του ενώ συγχρόνως έδειχνε την αντίθεσή του για τον «δρόμο» που είχε διαλέξει ο άλλοτε φίλος του Σάκης Τανιμανίδης σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν πρέπει να λέμε «ποτέ» όταν μιλάμε για συνεργασίες. Θεωρώ, όμως, ότι από τη στιγμή που ο Σάκης κάνει το «Survivor» δεν έχουμε τίποτα κοινό μεταξύ μας και θα σου εξηγήσω τι εννοώ.

Όταν παρουσιάζεις ένα τηλεοπτικό προϊόν που έχει να κάνει με την ανθρωποφαγία, το κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια όσο και να σε αγαπάω, όσο φίλος μου και να είσαι, θα με βρεις αντίθετο ιδεολογικά. Θεωρώ ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό. Επίσης, δεν είναι ωραίο πρότυπο αυτό για τα νέα παιδιά.»

Λίγο πριν αποχωρήσει για τις Φιλιππίνες ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε να αιτιολογήσει την απόφασή του να πάρει μέρος στο Nomads λέγοντας:«Στα επαγγελματικά μας πρέπει να ανοίγουμε τους ορίζοντες μας. Να τα βλέπουμε λίγο τα πράγματα πιο επαγγελματικά και όχι συναισθηματικά. Έπαθα πλάκα όταν έκατσα και το είδα. Είναι ένα level up από όλα τα ριάλιτι επιβίωσης που υπάρχουν. Φοβάμαι τη θανατηφόρα σαύρα, φοβάμαι μη γίνει κανένα τσουνάμι και φτάσει στην παραλία».

Πολλοί ήταν εκείνοι όμως που τοποθετήθηκαν κατά του Γιώργου, και σχολίασαν με αρνητικό τρόπο τις δηλώσεις του.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    Π’οσους αποτυχημένους θα φάμε στην μάπα? αυτός ο γελοίος και το άλλο νούμερο ,ο χαρμάνης με την εμμονική στις σέλφις ,ποιοί νομίζουν πως είναι?

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com