Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, 17:00

Hit enter after type your search item

Η DIY κρεμάστρα που θα σας λύσει τα χέρια και θα δώσει στυλ στον χώρο σας

/
/
imgΣάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, 17:00

Αν έχεις μανία με την καθαριότητα και την οργάνωση τότε η παρακάτω DIY κατασκευή θα σου λύσει τα χέρια.

Αυτή η minimal κρεμάστρα είναι ότι χρειάζεσαι για να κρεμάσεις τα αξεσουάρ που συνήθως αφήνεις όπου να ‘ναι μες το σπίτι.

Είναι πανεύκολη στο να τη φτιάξεις και χρειάζεσαι υλικά που μπορείς εύκολα να προμηθευτείς.


Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι μία ξύλινη ράβδο ενός μέτρου, 2 δερμάτινους ιμάντες με πλάτος 3 εκατοστά, γάντζοι σχήματος S, 2 καρφιά και σφυρί.

Τι να κάνεις:

Κάρφωσε την μία άκρη του κάθε ιμάντα λίγο πιο πάνω από το σημείο στο οποίο θέλεις να κρέμεται η ράβδος σου. Η απόσταση ανάμεσα στα δύο καρφώματα πρέπει να είναι 80 εκατοστά ώστε να οι ιμάντες να μην δεθούν στην άκρη της ράβδου.

Στη συνέχεια δέσε με τους κρεμάμενους ιμάντες τη ράβδο στις άκρες της. Ανάμεσα στα δύο δεσίματα κρέμασε τους γάντζους όπου θα τοποθετείς τα πράγματά σου.

Επιπλέον μπορείς μαζί με τους γάντζους να περάσεις στη ράβδο και μερικούς κρίκους για να κρεμάς μαντήλια και κασκόλ. Έτσι θα έχεις όλα σου τα αξεσουάρ μαζεμένα σε ένα σημείο και θα σου είναι πιο εύκολο να επιλέξεις τι θα χρησιμοποιήσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :