freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ιστορία του Snik! “Αλοιφή” Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για χάρη του Νεόι ωραίοι γοητευτικοί ταιριαστοί. Ξεκίνησε μόνος του είπε η πανέμορφη Ηλιάνα, αλλά δεν καταλάβαμε τι σημαίνει “μόνος” του! “Μόνος” τυ με το δικό του στούντιο”. Δηλαδή, υπήρχαν λεφτά για…στούντιο. Το…μόνος του είναι πολύ σχετικό. Όλοι, κάπως ξεκινάνε. Να κλάψουμε; Να τους χαζεύεις όταν του βλέπεις. Τι είναι εκείνο που τράβηξε τον έναν στον άλλο; Πίσω από την γλάστρα! Παπαράτσι Ηλίανα Παπαγεωργίου – Snik: Τα ΜΥΣΤΙΚΑ πέρασαν από τον …στομάχι!!!

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΗΛΙΑΝΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ιστορία του Snik! "Αλοιφή" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για χάρη του

Καλλιτέχνης της χρονιάς αναδείχθηκε από το Spotify,..

…ο Έλληνας trapper, Snik, ο οποίος είναι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση αναπαράχθηκε σήμερα και από την εκπομπή “Pop Up” που παρουσιάζει το γνωστό μοντέλο, το οποίο δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για την αυτή την διάκριση του καλού της.

Χαμός με την “κακιά” λέξη που παραλίγο να ξεστομίσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

“Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.

Ναι, λοιπόν, παιδιά, καλλιτέχνης της χρονιάς είναι ο Snik, σύμφωνα με το Spotify φυσικά, και τον κόσμο μαζί με τα views και τα streams, τα τραγούδια του ακούγονται σε 92 χώρες, καθώς είδαμε την ανάλυση του Spotify. Συγχαρητήρια στον Snik, συγχαρητήρια σε ένα παιδί που δουλεύει μόνο του, να το πούμε αυτό, φυσικά με την υποστήριξη τα εταιρείας του” είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

“Αλλά όταν έχεις ξεκινήσει από το μηδέν, με τα δικά σου στούντιο, με τον δικό σου παραγωγό και με το δικό σου κουράγιο, μπράβο σου, σου αξίζει”, πρόσθεσε. “Εντελώς αντικειμενικά όλα αυτά” σχολίασε η παρουσιάστρια χαριτολογώντας.

 

Το λόγο στη συνέχεια πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία…

…δήλωσε ότι βλέποντας το βίντεο του Snik μέσω του οποίου ευχαριστούσε τον κόσμο για τη στήριξή του, είδε κάτι πολύ τρυφερό. “Είδα ένα όμορφο παιδί, πάρα πολύ συναισθηματικό, σχεδόν συγκινημένο, σε ένα σπιτικό, ωραίο περιβάλλον, να ευχαριστεί τον κόσμο και ήταν πάρα πολύ τρυφερή στιγμή” ανέφερε η δημοσιογράφος, προκαλώντας τη συγκίνηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik εδώ και αρκετούς μήνες, αποφάσισαν να μείνουν μαζί επιλέγοντας ένας πολύ όμορφο σπίτι στην Πεντέλη, δημοσιεύοντας κατά καιρούς φωτογραφίες από τον προσωπικό τους χώρο.

 

Διαβάστε ακόμα: Χαμόόός! ΚΟΛΑΣΗ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Παίρνει τελικά 30.000 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Σου λέει ο άλλος που ακούει τη εκπομπή της Φαίης Σκορδά πρωί να…αμολάει την είδηση της απίστευτης αμοιβής των…τριάντα χιλιάδων ευρώ ανά μήνα. Μάλιστα τέτοιους μήνες, χαλεπούς! Φυσικά και δεν νοιάζει κανέναν αφού δεν χρειάζεται να τα έχει για να τα δώσει από την τσέπη του στην Ηλιάνα. Φανταζόμαστε ούτε τον Alpha θα ένοιαζε αν τα…έφερνε.

Το σοκ λοιπόν το χθεσινό διαδέχτηκε όπως είναι επόμενο, η απαναπαραγωγή της …είδησης. Μόνο που δεν φαίνεται να ήταν είδηση. Τι ακριβώς ήταν και πως…προέκυψε να την ακούμε σαν τέτοια στον αέρα, αυτό το γνωρίζει η Φαίη και το πάνελ της!

ΧΑΜΟΟΟΣ! ΚΟΛΑΣΗ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ 30.000 Η ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ;

Η συζήτηση στην εκπομπή «Το Πρωινό» περιεστράφη γύρω από την παρουσιάστρια, καθώς το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show».

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της κλήθηκαν να σχολιάσουν τη συνέντευξη, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει on air τις απολαβές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha.

Σε μια αποστροφή της φράσης της, που φάνηκε σαν να έγινε εκ παραδρομής, ακούστηκε ένα πραγματικά «αστρονομικό» ποσό, ειδικά για τα δεδομένα της εποχής στην ελληνική τηλεόραση.

«Εσύ δεν έλεγες τα χρήματα που έκλεισε η Ηλιάνα, πόσο μας είχες πει, 30.000 ευρώ το μήνα;» είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον παρουσιαστή να της θυμίζει πως ουδέποτε είχε αναφέρει συγκεκριμένο ποσό.Ανατρέξαμε στην εκπομπή του περασμένου καλοκαιριού, λίγο αφότου είχε ανακοινωθεί η συμφωνία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Alpha, προκειμένου να θυμηθούμε τι έλεγε τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Έμαθα με πόσα λεφτά έχει κλείσει η Ηλιάνα στον Alpha για δύο χρόνια. Χριστέ μου!» έλεγε ο παρουσιαστής, αφήνοντας να εννοηθεί πως το ύψος των απολαβών της παρουσιάστριας ήταν ιδιαίτερα μεγάλο.
ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ “ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΑ” ΛΕΦΤΑ!
«Είναι αεριτζίδικα λεφτά» έλεγε τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος ωστόσο είχε αποφύγει να μιλήσει για συγκεκριμένο ποσό, καθώς, όπως δήλωνε τότε, οι απολαβές της παρουσιάστριας αποτελούν προσωπικά δεδομένα.

Σε σχετική ερώτηση στον Alpha για το τι ισχύει πραγματικά, από το κανάλι της Κάντζας έσπευσαν φυσικά να ξεκαθαρίσουν πως δεν προτίθενται να αποκαλύψουν ποσά, καθώς το συμβόλαιο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι εμπιστευτικό. Ωστόσο, στον Alpha σημειώνουν με νόημα πως το ποσό που ανακοινώθηκε δεν αντιστοιχεί σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα.

Στον Alpha, από τον οποίο τονίζουν χαρακτηριστικά πως έχουν περάσει τηλεοπτικά πρόσωπα με υπέρογκες αμοιβές στο παρελθόν, υποστηρίζουν πως το συμβόλαιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δεν προσφέρει στην παρουσιάστρια ένα τόσο υψηλό ποσό.

Εδώ είναι το περσινό απόσπασμα..

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner