Hit enter after type your search item

Η ΕΙΔΗΣΗ της ΧΡΟΝΙΑΣ! ΔΙΑΛΛΥΟΥΝ τον ΓΑΜΟ τους Μενεγάκη – Παντζόπουλος!

/
/
img

Η ΕΙΔΗΣΗ της ΧΡΟΝΙΑΣ! ΔΙΑΛΛΥΟΥΝ τον ΓΑΜΟ τους Μενεγάκη – Παντζόπουλος! Βόμβα να το πεις είναι συνηθισμένο, και δεν κάνει εντύπωση. Από την άλλη πως μπορείς ν’ αποκλείσεις αυτή την εξέλιξη σ΄έναν γάμο; Γάμο είπα; Μα γάμος στην πραγματικότητα δεν υπήρξε οτέ. Υπήρξε όμως σύφμωνο συμβίωσης και…

…μαντέψτε πως διέρευσε αυτό πριν έξι χρόνια!

Μα από την τότε συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη. Πως έφτασε στα χέρια της με τις υπογραφές και τους όρους του ζευγαριού;

Μου λέτε; Πηγαίνει ο νους σας;

Άντε καλέ μην σκέφτεστε καχύποπτα! Δεν είναι εύκολη η συνύπαρξη και αυτό μπορεί να μην είναι καινούργιο, αλλά συνήθως δείχνουμε να το ξεχνάμε. Επίσης, όπως και πριν τον χωρισμό της με τον Γιάνν Λάτσιο, τα πάντα, έδειχναν τέλεια στο γάμο της Ελένης Μενεγάκη.

Βέβαια, εδώ, έχουμε μια μεγάλη διαφορά. Χωρισμός, μπορεί να υπάρξει φυσικά. Για να υπάρξει όμως διαζύγιο, πρέπει να έχει προηγηθεί…ο γάμος. Πρακάτω, θ’ ανακαλύψετε πράγμτα που δνε είχατε την ευκαιρία ν’ ανακαλύψετε! Οι διαφορετικές κατευθύνσεις έφεραν την τριβή που μεγάλωνε εδώ και καιρό! Παρά το ότι η Ελένη δεν φαινόταν με τίποτα να νοιώθει πως και αυτή η προσπάθεια απέτυχε…εν μέρη, και μάλλον προτιμούσε την κοινή ζωή της με τον γοητευτικό Μάκη Παντζόπουλο!

Η ΕΙΔΗΣΗ της ΧΡΟΝΙΑΣ! ΔΙΑΛΛΥΟΥΝ τον ΓΑΜΟ τους Μενεγάκη - Παντζόπουλος! 2021 Άνδρος

Μα όπως φαίνεται η καθημερινότητα πιέζει. Τα “θέλω” πιέζουν, μοιραία όταν τα ζητούμενα είναι διαφορετικά, πιέζονται όλοι!

Οι πληροφορίες είναι ξεκάθαρες και λένε πως το θέλημα της Ελένης είναι εδώ και πολύ καιρό κόντρα στο θέλημα του Μάκη Παντζόπουλου. Εμείς δεν λέμε “σύζυγος” αφού όπως σας γράψαμε σε άλλη ανάρτηση το ίδιο το ζευγάρι δηλώνουν “σύντροφοι”.

Προσέξτε! Το…διαζύγιο, στην ουσία δεν υφίσταται με την έννοια ότι ποτέ δεν…παντρεύτηκαν!

Το ότι τα μέσα θέλησαν να μιλούν για γάμο που ποτέ κανείς δεν είδε, κανείς, δεν άκουσε και κανείς φυσικά δεν επιβεβαίωσε, δεν σημαίνει πως ο γάμος έγινε ποτέ.

Η Κατάθεση ΦΩΤΙΑ Στο Δικαστήριο Της Ζήνας Κουτσελίνη Στην Υπόθεση Μενεγάκη -Λάτσιου

Μάλιστα, ακόμα και από το μαιευτήριο, το ζευγάρι βγήκε με την νεογέννητη κόρη τους και με τον Μάκη να φέρει στο ανακοινωθέν του νοσοκομείου τον “τίτλο” του συντρόφου της Ελένη Μενεγάκη. Που είχαμε μείνει; Ναι, η Ελένη θέλει να είναι στην τηλεόραση και δεν την βγάζει από το μυαλό της.

Η ΕΙΔΗΣΗ της ΧΡΟΝΙΑΣ! ΔΙΑΛΛΥΟΥΝ τον ΓΑΜΟ τους Μενεγάκη - Παντζόπουλος! 2021

Αντίθετα Ο Μάκης Δεν Την Θέλει Με Τίποτα Να Επιστρέφει, Όπως Δεν Ήθελε Και Τα Παρελκόμενα Της Δημοσιότητας Όλα Αυτά Τα Χρόνια. Δεν Ήθελε Τους Παπαράτσι, Τις Φωτογραφήσεις..

Το ζουμί είναι πως αυτός ο χειμώνας, αντί να κυλήσει με στην χαλαρότητα και σε μακράς διαρκείας διακοπές, αντί η Ελένη να είναι τρισχαρούμενη που επιτέλους θα μπορούσε να κάνει πράγματα που δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια, τελικά είναι σε διαρκή και μεγάλη τριβή με τον Μάκη. Μεγάλη όμως!

Τέτοια τριβή, που οι “γλώσσες” μας ειδοποιούν ότι σε λίγο θα σκάσει η …ΒΟΜΒΑ! Ξαφνικά, όσο ξαφνικά μπορείς να πεις, έγινε πριν έντεκα χρόνια, όταν η Ελένη Μενεγάκη, χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο.

Ελένη Μενεγάκη Άβαφη: Πανάδες, Ρύτίδες, Ουλές Και Τριχρωμίες! Αυτό Είναι Το ΑΛΗΘΙΝΟ Πρόσωπο Της Ελένης

Ναι, οι σχέσεις της με το Μάκη είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο. Λες και τα πάντα γυρίζουν γύρω από την καριέρα της και γύρω από το…ίνσταγκραμ!!!.

…Συνεχίζεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!

Ελένη Μενεγάκη: Ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ Της Και Το ΤΑΞΙΔΙ Στη Μαγική Πόλη Του Φωτός, Το Λατρεμένο Παρίσι.
Ποτέ Δεν Το Πήγε Το Κορίτσι Στην Εκλησσία. Φυσικα΄Η Μεγαλύτερη Ένωση Είναιτο Παιδί. Δεν Το Συζητάμε. Αλλά Γάμος, Δεν Έγινε Ποτέ! Πέντε Ολόκληρα Χρόνια!

Η ΕΙΔΗΣΗ της ΧΡΟΝΙΑΣ! ΔΙΑΛΛΥΟΥΝ τον ΓΑΜΟ τους Μενεγάκη - Παντζόπουλος!
Τόσο διάστημα έχει περάσει – και περισσότερο αν υπολογίσουμε και την εγκυμοσύνη της Ελένης που πιστεύαμε άλλα για τη ζωή της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Ήρθε η ανακάλυψη, το στοιχείο εκείνο που όχι μόνο ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για τη σχέση τους, αλλά αποκαλύπτει και πόσο …θύματα έχουν πέσεις τα μ.μ.ε

ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ …ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΜΕ ΚΑΝ! ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

Ο ΓΑΜΟΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.

Σωστά διαβάσατε και γι αυτό, τό ξαναγράφουμε: ΠΟΤΕ!

Οι αποδείξεις κρατούν από την μέρα που η Ελένη Μενεγάκη βγήκε από το μαιευτήριο, κρατώντας μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο την νεογέννητη κόρη τους! Φαίνεται ότι όλο αυτό που περιφέρεται ως δεδομένο εδώ και πέντε χρόνια δεν συνέβει, ΠΟΤΕ!

Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά με την Ελένη Μενεγάκη! Το ΑΜΟΚ της ΠΡΩΤΗΣ με την ΔΕΥΤΕΡΗ

Ο Γάμος Που Η Ίδια Η Ελένη Μενεγάκη Μας Άφηνε Τεχνιέντως Να Πιστεύουμε Πως Έγινε Με Τον Μάκη Παντζόπουλο, Κάπου ΚΡΥΦΑ Σ’ Ένα Μοναστήρι Στα Άχλα, Απλά ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΠΟΤΕ!

Και ήταν όλα τόσο αναμενόμενα να τα υποθέσουν οι δημοσιογράφοι, άρα και να τα πιστέψουν. Να τα υοθετήσουν σαν αληθινά γεγονότα. Μόνο και μόνο, εεδη η Ελένη Μενεγάκη, δεν τα διέψευσε ποτέ. Πετούσε αραιά και που κάτι …αφηρημένες, αόριστες κουβέντες για…γάμους, αυτό ήταν!

ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ…ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.

Ούτε καλεσμένος υποθέσανε πως ήθελε. Άρα, όλα …φυσιολογικά. Ο γάμος έγινε άγνωστη ημερομηνία σε κάποιο ξωκλήσσι, χωρίς καλεσμένους, κανείς δεν τον διέψευσε, οπότε…σίγουρα έγινε.

Ζήνα Κουτσελίνη για Ελένη Μενεγάκη: «Ελεγα “Τι να κάνω εγώ με αυτή; “»

Πάμε λοπόν, έπειτα από μπόλικη σάλτσα και …αγωνία, να σας κα΄νουμε την αποκάλυψη!

Ξέρετε, την αποκάλυψη που έκανε το ίδιο το ζευγάρι άθελα του προφανώς αλλά κυρίως την αποκλάυψη με…υπογραφή του μαιευτηρίου.

Όπως Θα Ξέρετε, Το Μαιευτήριο, Είναι Υποχρεωμένο Να Γράφει Σωστά Τα Στοιχεία Των Γονιών Ενός Νεογέννητου. Αυτό Ως Υποχρέσωση Του Στην Υποχρεωτική Διαδικασία Που Πρέπει Ν’ Ακολουθήσει.

Ταυτόχρονα, όταν εκδίδει δελτίο τύπου σε περιπτώσεις διασήμων όπως η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι δυνατόν ν’ αναφέρει τον σύζυγο της μητέρας σαν “σύντροφο” ούτε στην περίπτωση που ΔΕΝ είναι παντρεμένοι να τον αναφέρει σαν “σύζυγο”.

Ακόμα, πριν συνταχθεί το δελτίο τύπου υπάρχει η απόλυτη συννενόηση του γραφέιου τύπου με τους γονείς, αλλά το ίδιο συμβαίνει και πριν δωθεί στην δημοσιότητα η επίσημη ανακοίνωση του μαιευτηρίου!

Ελένη Μενεγάκη Άβαφη: Πανάδες, Ρύτίδες, Ουλές Και Τριχρωμίες! Αυτό Είναι Το ΑΛΗΘΙΝΟ Πρόσωπο Της Ελένης

Μαντεύετε ήδη, πριν διαβάσετε παρακάτω, ποια είναι εκείνη η απόδειξη η αντράνταχτη που έχει στην ουσία και τις …ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ των γονέων και του νοσοκομείο ως έξωθεν μαρτυρία μάλιστα.

Διαβάστε Τι Και Πως Αποκαλύπτεται Στον Επίσημο Ανακοινωθέν Του Μαιευτηρίου:

Η επίσημη ανακοίνωση του μαιευτηρίου για τη γέννηση της κόρης της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στη Γενική Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ η κ Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο στις 21:50 ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.750 γραμμαρίων με την πολύτιμη βοήθεια του Μαιευτήρα / Γυναικολόγου, Προέδρου του Ομίλου ΙΑΣΩ κ. Γεώργιου Σταματίου.

Στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη ήταν από την αρχή ο επί χρόνια σύντροφος και πατέρας του παιδιού, κ Ματθαίος Παντζόπουλος.

Όπως δήλωσε ο κ. Σταματίου η διαδικασία του τοκετού εξελίχθηκε δια καισαρικής τομής και τόσο η μητέρα όσο και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας. Ευχόμαστε ολόψυχα στην κ Ελένη Μενεγάκη και στον κ Ματθαίο Παντζόπουλο να τους ζήσει».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :