Ροή ειδήσεων

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου παραδέχεται: «Αν έρθει ένα παιδί θα ήταν καλοδεχούμενο»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου στην συνέντευξη της στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» που κυκλοφορεί. Η τραγουδίστρια, μιλώντας στον Γιάννη Βίτσα, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις πλαστικές επεμβάσεις, στο ενδεχόμενο ενός γάμου και απόκτησης ενός παιδιού, αλλά και στις υποχωρήσεις που έχει κάνει στη ζωή της.
Για το πώς θα λειτουργούσε αν έμενε έγκυος, με ειλικρίνεια δήλωσε «Δεν είμαι υπέρ των εκτρώσεων. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήταν καλοδεχούμενο το παιδί. Θα ήθελα όμως να έρθει από επιλογή. Περιμένω να μου βγάλει ο σύντροφός μου την αίσθηση του να θέλω συνειδητά να κάνω ένα παιδί μαζί του».
Τέλος, σχετικά με τις αισθητικές παρεμβάσεις, επεσήμανε χιουμοριστικά «Στη μύτη, στα μάτια, τα αφτιά, στα μάγουλα. Ήμουν κάποτε… Βαγγέλης και τώρα έγινα Ειρήνη!», και κατόπιν πρόσθεσε «Για να σοβαρευτούμε, θυμάμαι πάντοτε τα λόγια της μητέρας μου από όταν ήμουν μικρή “έτσι όπως σε έφτιαξε ο Θεός πρέπει να παραμείνεις”. Τώρα που μεγάλωσα, ωρίμασα και έχω τις δικές μου αντιλήψεις, πιστεύω ότι πρέπει να αλλάζεις οτιδήποτε σε “ρίχνει” αν πιστεύεις ότι έτσι θα βελτιωθεί η ψυχολογία σου, η διάθεσή σου, η ζωή σου. Προς το παρόν δεν έχω αισθανθεί κάτι πάνω μου που να με ενοχλεί τόσο πολύ ώστε να αισθάνομαι ανασφαλής. Αν στο μέλλον νιώσω κάτι τέτοιο, θα φροντίσω να το διορθώσω».

Related Articles

Back to top button