Hit enter after type your search item
img

Η…ΕΚΔΙΚΗΣΗ του Μικρούτσικου! Κεραυνοί και αστραπές στον Σκάι, δια της…πλαγίου

/
/

Η…ΕΚΔΙΚΗΣΗ του Μικρούτσικου! Κεραυνοί και αστραπές στον Σκάι, δια της…πλαγίου. Φυσικά συμφωνούμε σε όλα με τον Ανδρέα και δεν μας νοιάζουν καν οι λεπτομέρεις του αν έχει και η παραγωγή τα δίκια της. Ο λόγος απλός: Αυτό που έδειξε στον αέρα ο Ανδρέας, ήταν ο παλιός καλό του ευατός. Εκείνο που γνωρίσαμε και εκείνος που έκνε τόσες επιτυχίες. Για τον ευατό του αυτό το κάλεσε ο Σκάι.

ΔΕν έδειξε κάποιον διαφορετικό παρουσιαστή ο Ανδρές. Δεν παρέκλινε στο ελάχιστο από τότε που μας στστήθηκε. Μιλάμε για απόλυτη συνέπεια. Οποιαδήποτε διαφωνία του Σκάι ήταν αποκλειστικό και μόνο δικό του πρόβλημα!

Απαράδεκτοι οι άνθρωποι που προσπαθούσαν να …αλλάξουν τον Μικρούτσικο και αν τον καθοδηγούν στον αέρα. Δεν τα κάνεις αυτά. Σέβεσαι την ιστορία του αλλά κυρίως, πρέπει να σεβαστείς την ίδια σου την επιλογή.

Κάλεσαν τον Ανδρέα για να εμφανιστεί ως κάποιος άλλοε; Απαράδεκτοι!

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΚΛΩΝΗ

Εδώ και πολύ καιρό ο παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών, Νίκος Κοκλώνης εξέφραζε την επιθυμία του με κάθε ευκαιρία για να συνεργαστεί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και αυτό έγινε πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε:

«Με μεγάλη μου χαρά, θέλω να σας ανακοινώσω ότι στην οικογένεια της Βarkingwell ανήκει πλέον ο Ανδρέας Μικρούτσικος!».
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρισκόταν στο γραφείο του παραγωγού, επιβεβαίωσε τα λόγια του Νίκου Κοκλώνη και τον ευχαρίστησε με την σειρά του.

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε λίγο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας, συνάντησε τον παρουσιαστή ο οποίος έκανε τις πρώτες δηλώσεις ενώ δεν δίστασε να πει «Δεν συνέχισα στον ΣΚΑΙ γιατί φταίει η… Τουρκοκρατία».

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι τρεις γάμοι Έχει νυμφευθεί τρεις φορές, τη Μαρία Δημητριάδη, τη Φωτεινή Γεωργαντά και τη Δήμητρα Ρουμπέση. Ανδρέας Μικρούτσικος: Γεννήθηκε το 1952 στην Πάτρα και είναι αδερφός του Θάνου Μικρούτσικου. Ο πατέρας του ήταν μαθηματικός και έχει πτυχίο στα μαθηματικά και ο ίδιος. Όταν ήταν νέος, ήταν μέλος του Επαναστατικού Κομμουνιστικού Κινήματος Ελλάδας.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι τρεις γάμοι
Έχει νυμφευθεί τρεις φορές, τη Μαρία Δημητριάδη, τη Φωτεινή Γεωργαντά και τη Δήμητρα Ρουμπέση. Είχε επίσης μακροχρόνια σχέση με την τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου. Ο Μικρούτσικος έχει ένα γιο, τον Στέργιο, από τον πρώτο του γάμο με τη Δημητριάδη.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η περιπέτεια υγείας

O Ανδρέας Μικρούτσικος είχε πρόσφατα μία μικρή περιπέτεια με την υγεία του και είχε στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα. Μεταξύ άλλων και τη νέα αγαπημένη του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι αποκάλυψε η Σοφία Βόσου
Η Σοφία Βόσσου, αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και την Ρενέ Σαραντινού, ότι ο γνωστός παρουσιαστής είναι ερωτευμένος και συζεί με τη σύντροφό του.

Φιλοξένησες τον Αντρέα Μικρούτσικο στο σπίτι σου, μετά τη νοσηλεία του στην εντατική, που συνέπεσε και με το πρώτο διάστημα που είχε «χάσει» τον αδελφό του, Θάνο.

Τον είχα στο σπίτι μου γύρω στις 40 ημέρες, ενάμιση μήνα. Ο Αντρέας είναι καλά στην υγεία του, σε καλή διάθεση, βρίσκεται σε καραντίνα, γιατί είναι μονάδα υψηλού κινδύνου, λόγω του πνευμονικού. Ναι, τον είχα σε δύσκολη περίοδο, καθώς είχε «χάσει» τον αδελφό του, είχε βγει από την εντατική, αλλά δόξα τω Θεώ είναι καλά, με ανθρώπους που τον αγαπούν. Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του. Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ. Είμαστε όλοι

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :