Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για τη σχέση της με την πεθερά της.

0

Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και μίλησε αναλυτικά και για την οικογένειά της αλλά και για τις σχέσεις που έχει με την οικογένεια του συζύγου της.

«Η οικογένεια είναι το νούμερο ένα στη ζωή μου. Οικογένεια είναι και οι φίλοι ζωής που αποκτάς στην πορεία σου. Έχω μεγαλώσει στη Σουηδία βλέποντας Ελλάδα. Στη δική μου περίπτωση οικογένεια είναι εκεί σε κάθε περίπτωση για να σε φροντίσει, να νιώσει περηφάνια για τα επιτεύγματα σου και να σου δώσει παρηγοριά αν της ζητήσεις. Με στηρίζει η οικογένεια μου. Η οικογένεια μου είναι ο άντρας μου. Και σίγουρα η δική του οικογένεια. Νιώθω άνετα να καλέσω τη σύζυγο του αδελφού του Ανδρέα και να μοιραστώ μαζί της κάτι ή την πεθερά μου. Έχω επίσης και την καλλιτεχνική οικογένεια. Συνεργαζόμουν επί σειρά ετών με τον Al Giga και τον Γιάννη Μαρκετάκη. Μπορεί πλέον να μη συνεργαζόμαστε, αλλά είμαστε δεμένοι σαν αδέλφια. Με τη νέα ομάδα, τον Στέφανο Βασιλάκη, τον Δημήτρη Δημητρούλη και την Άννα Ζιάζια δέσαμε αμέσως και τους παίρνω τηλέφωνο για να κουβεντιάσουμε τη μέρα μας».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com