Η Ελένα Ράπτη απαντάει στις δηλώσεις του Λούκα Γιώρκα για τις μεταξύ τους σχέσεις

9

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Ράπτη στο Πρω1νό και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ιδανικό σύντροφο αλλά και για την σχέση που κρατάει με τους πρώην συντρόφους της.

Δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής την απόφαση να προχωρήσει με κάποια σχέση της στον γάμο ενώ αποκαλύπτει πως η μητέρα της δεν έχει τον ”καημό” να τη δει νυφούλα. Παρόλα αυτά δηλώνει πως το τελευταίο διάστημα προτρέπει τον εαυτό της να ασχοληθεί με την προσωπική της ζωή.

Μπορεί το πρόγραμμα της να είναι φορτωμένο αλλά πιστεύει πως: ”Ο Θεός στέλνει τον σύντροφο και την οικογένεια. Θα μου στείλει τον τέλειο – ιδανικό σύντροφο και μαζί του θα κάνω την τέλεια – ιδανική οικογένεια”.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που έχουν περάσει από τη ζωή της εξομολογείται: ”Νιώθω ευλογημένη σε ό,τι αφορά την προσωπική μου ζωή γιατί οι σχέσεις που έκανα ήταν με ανθρώπους πολύ ξεχωριστούς. Οι σχέσεις κάποια στιγμή τελειώνουν κι αυτό συμβαίνει συνήθως όταν ανακαλύπτουμε τη διαφορετικότητά μας. Το παρελθόν μου είναι κάτι που σέβομαι και κουβαλάω στην καρδιά μου. Νομίζω ότι δεν είναι κομψό όταν περνάει καιρός να αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα”.

Για πρώτη φορά η Έλενα Ράπτη απαντάει στις δηλώσεις του Λούκα Γιώρκαπου υποστήριζε πως δεν γίνεται να διατηρήσουν φιλικές σχέσεις: ”Νομίζω ότι δύο άνθρωποι που βρέθηκαν μαζί και για ένα μεγάλο διάστημα ταυτίστηκαν οι ζωές τους πάντα θα υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Τώρα αν η ματιά θα είναι πιο φιλική ή διαφορετική εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο και από την χρονική στιγμή που βρίσκεται”.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

9 Σχόλια

 1. ΟΥΣΤ στο άρθρο

  Αφού μας έσωσε τόσα χρόνια με το κωλοκόμμα της τώρα στα 40+ θα βρει στα γρήγορα το κορόιδο να κάνει οικογένεια, φυσικά με εξωσωματική ή μπορεί και να υιοθετήσει κάνα αραπάκι. Τι οικογένεια μωρή θείτσα που μόνο για τα χοντρά είσαι;

 2. μπλε στο άρθρο

  Κάνει μεγαλο ανθρωπιστικο εργο και δεν ακουγεται. Ακουγονται ομως τα ερωτικα της και της χαλάει το ονομα.Θα πρεπει να ειναι προσεκτικη.

 3. ΠΡΟΣΣΙΜΟΣ στο άρθρο

  Τεκνατζού, χαζομούνα ,την γαμαγανε ποδοσφαιριστές και σιγα την κουκλάρα την εχω δει απο κοντά , δεν είναι ασχημη αλλα δεν είναι και μούναρος, αλλα χαζομούνα μωρ αδερφάκιμου , μετα απο 2-3 πιστολιές την βαριέσε.

 4. Ανώνυμος στο άρθρο

  Ψευδη, αγράμματη με κακό όνομα σε λίγο και χωρίς βουλευτική έδρα αν βρει γαμπρό της προκοπής θα είναι θαύμα. Με κανένα σκυλοτραγουδιάρη β κατηγορίας θα καταλήξει.

  • Σε αυτή την ηλικία τι να βρει;42 είναι και λέει συνεχώς πως θέλει γάμο και παιδιά.Ειδικά τα παιδιά γίνονται σε συγκεκριμένη ηλικία,π.χ. στα 55 δεν γίνονται.Αν θέλει οικογένεια πρέπει να βιαστεί.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com