Hit enter after type your search item
img

Η Ελένη Γερασιμίδου μιλάει για το Mega και την «επιστροφή» του «Εμείς κι εμείς»

/
/

Η Ελένη Γερασιμίδου έδωσε συνέντευξη στο Secret και μίλησε για την επιστροφή του  Μega αλλά και για το θέατρο που τόσο πολύ αγαπάει.

Πρεμιέρα σήμερα στο θέατρο «Από κοινού», στην παράσταση «Οι καρέκλες» του Ιονέσκο. Τι ακριβώς θα δούμε;

Είναι μια τραγική φάρσα του Ιονέσκο, που ανήκει στο θέατρο του παραλόγου, αλλά που ο θεατής θα βρει πολλά κοινά στοιχεία στην εποχή που ζούμε. Κατά τη γνώμη μας, το έργο αυτό είναι προφητικό και κατανοητό, μιας και ο παραλογισμός κυριαρχεί στη ζωή μας.

Πώς είναι να παίζεις στη σκηνή μαζί με τον σύζυγό σου, Αντώνη Ξένο;

Δεν είναι η πρώτη φορά. Παίζουμε μαζί χρόνια, ολόκληρα χρόνια. Κατ’ αρχάς, έχουμε κοινούς ερμηνευτικούς κώδικες και κοινούς στόχους για το θέατρο που αγαπάμε. Φυσικά, όπως μαλώνουμε στη ζωή μαλώνουμε και στη σκηνή, για ασήμαντες αφορμές.

Είσαι ένα από τα πρόσωπα που κυριάρχησαν στη μυθοπλασία του Mega. Πώς αισθάνεσαι που το κανάλι είναι και πάλι στον αέρα;

Δεν είμαι απλά ένα από τα πρόσωπα που έπαιξαν στο Mega, αλλά έχω τις περισσότερες σειρές μου εκεί, με πρώτη-πρώτη «Τα απίστευτα κι όμως ελληνικά» με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» με τον Λάκη Λαζόπουλο, που ήταν τεράστια επιτυχία του Mega, και το «Εμείς και εμείς». Τα πιο πολλά τηλεοπτικά τα έχω κάνει στο Mega και χαίρομαι πολύ που άνοιξε το Μεγάλο Κανάλι.

Το σίριαλ «Εμείς κι εμείς» παίζει και πάλι. Εσύ έκανες τον ρόλο της Παρθένας Ουσταμπασίδου, μιας Πόντιας που άφησε εποχή. Τι θυμάσαι από τότε;

Αρχικά, μου πρότειναν να παίξω ως γκεστ τον ρόλο. Στη συνέχεια οι άνθρωποι του Mega μου πρότειναν να μείνω. Περάσαμε πολύ ωραία με τους συναδέλφους, αγαπηθήκαμε. Είχαμε πολλές αστείες στιγμές, με γέλια και σαρδάμ. Στα γυρίσματα κουραζόμασταν πολύ, αλλά περνούσαμε ωραία. Ο κόσμος με φώναζε «Παρθένα», χαιρόταν, και ακόμα και αυτοί που δεν ήταν Πόντιοι το διασκέδαζαν. Οι Πόντιοι από την παρουσία μου στο σίριαλ αισθάνονταν ότι δικαιωνόταν η ποντιακή φυλή και ήταν ενθουσιώδεις στις εκδηλώσεις τους.

Πώς σου φαίνεται ότι σε λίγο καιρό αρχίζει και πάλι το «Big Brother»;

Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο, μέσα στα πλαίσια των εκμαυλιστικών εκπομπών. Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο. Και τι έχουμε να δούμε ακόμα… Δεν μου αρέσει να καθορίζει τη ζωή μου και τις πράξεις μου ο φακός της τηλεόρασης, που μπαίνει στις προσωπικές μου στιγμές. Γίνεται παραβίαση προσωπικών δεδομένων με την άδεια κάποιων ανθρώπων, που νομίζουν ότι έτσι θα γίνουν διάσημοι.

Αν σου έλεγε η κόρη σου ότι θα πάει, τι θα της έλεγες;

Δεν θα μου το έλεγε ποτέ η κόρη μου, γιατί δεν την ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα. Η Αγγελική ασχολείται με σημαντικά πράγματα στη ζωή της. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτις και δεν την απασχολεί αυτού του είδους η δημοσιότητα.

Πολλές κοπέλες από τα ριάλιτι ομορφιάς ασχολούνται με την ηθοποιία. Πώς σου φαίνεται;

Η ηθοποιία πρέπει να ασκείται με ευθύνη, γνώση και εμπλουτισμό των εκφραστικών μας μέσων. Αν όλα αυτά είναι πρόθυμη μια κοπέλα που θεωρείται όμορφη να τα πραγματοποιήσει, τότε καλώς. Επίσης, πρέπει να πούμε ότι ο επαγγελματικός μας χώρος είναι γεμάτος από πανέμορφες και ταλαντούχες συναδέλφους.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :