Η Ελένη Μενεγάκη, το τηλέφωνο, η Άση Μπήλιου και οι … “Κου-Κου”!

Η Ελένη Μενεγάκη, το τηλέφωνο, η Άση Μπήλιου και οι … “Κου-Κου”! Τελικά αυτή η… κολώνια κρατάει χρόνια! Και μάλιστα; Αν κρίνουμε απ ΄όλα όσα γίνονται και απ ΄όλα όσα μαθαίνουμε, θα συνεχίσει να κρατάει χρόνια. Βλέπεις λατρεμένη στη τηλεόραση ώρες-ώρες γίνονται και “θαύματα” και υπάρχουν και συνεργασίες που πάνε στον… Παράδεισο.

Μία τέτοια συνεργασία ,λοιπόν, ήταν και η συνεργασία της Άσης Μπήλιου με την Ελένη Μενεγάκη. Οι δύο γυναίκες συνεργάστηκαν για πάρα πολλά χρόνια στον Alpha και ανάμεσά τους εκτός του ότι υπήρξε μία φοβερή τηλεοπτική χημεία, γεννήθηκε και μία δυνατή φιλία.

ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!

΄Ετσι, παρά το γεγονός ότι η Άση βρίσκεται από πέρσι εκτός Alpha, αυτό δεν ενοχλεί τις δύο κυρίες στο να επικοινωνούν και να εξακολουθούν να έχουν μία άριστη σχέση.

Τόσο; Τόσο που η Ελένη δεν δίστασε να τηλεφωνήσει στην Άση και να της ευχηθεί “καλή επιτυχία” στο νέο της τηλεοπτικό βήμα στο Star και στην “Φωλιά των Κου-Κου”.
Μάλιστα, η γνωστή αστρολόγος δεν δίστασε σήμερα μέσα από την πρωινή εκπομπή του Star, να μας τα… μαρτυρήσει όλα, με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να σπεύδουν βεβαίως να δηλώσουν on-air την αγάπη τους προς την Απόλυτη!

 

Ιδού πως έγινε η συζήτηση και τι ακριβώς είπε η Άση!

“…Επειδή ξέρω ότι σε πήρε η Ελένη Μενεγάκη χθες και μιλήσατε και επειδή ξέρω ότι μας έδωσε πολλά φιλιά και χαιρετίσματα και είπε και ωραία πράγματα για την εκπομπή και την ευχαριστούμε πάρα πολύ, ήθελα να την ευχαριστήσουμε και από τον αέρα της εκπομπής”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου μόλις υποδέχτηκε την Άση «Στη φωλιά των Κου Κου» και φυσικά η γνωστή αστρολόγος έσπευσε να απαντήσει:

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΓΚΥΟΣ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

“…Και εγώ την αγαπώ και το ξέρει και δεν έχει σημασία, πολλές φορές με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι, μπορεί να χάνεσαι για λίγο, ξαναβρίσκεσαι μετά, έτσι πάνε αυτά τα πράγματα”!
Φυσικά η δήλωσή της αυτή έκανε την Κατερίνα ένα… “μίνι-εγκεφαλικό” να το πάθει, γεγονός το οποίο και δεν έκρυψε!
“…Όχι, όχι, τώρα είσαι εδώ Άση μου…”, με την θεά Άση Μπήλιου να ανταπαντά:
“…Τώρα είμαι εδώ, λέω γενικά στο διηνεκές”!
Αυτά είναι…

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: