Η Ελένη πρόδωσε τον χωρισμό του συνεργάτη της και εκείνος «πάγωσε»

9

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία γκάφα στον αέρα της εκπομπής της και δεν ήξερε πώς να την διορθώσει!

Την ώρα λοιπόν που η ομάδα της Ελένης μιλούσε για το φλερτ των νέων, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ο συνεργάτης της χώρισε!

Φήμες ήθελαν τον Γιώργο Παπακώστα εδώ και καιρό να έχει χωρίσει από την ηθοποιό, Πατρίτσια Μίλκ Περιστέρη, όμως μέχρι στιγμής δεν είχε επιβεβαιωθεί ούτε από τον μεν ούτε από τον δε!
Ο Γιώργος είπε αρχικά: «Στην Ελλάδα δεν έχω φλερτάρει εδώ και τρία χρόνια γιατί ήμουν σε σχέση» και τότε η παρουσιάστρια του απάντησε:

«Μου έχεις πει ότι δεν είσαι σε σχέση εδώ και οκτώ μήνες, οπότε τι; Κακό είναι να φλερτάρεις;». Κάγκελο ο μάγειρας! Η Ελένη είδε τον συνεργάτη της να μένει και τον ρωτά: «Δεν είσαι; Δεν ξέρω! Όχι;»! Ο μάγειρας τότε της είπε: «Δεν έχω φλερτάρει εδώ και τρία χρόνια…!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

9 Σχόλια

 1. Αρχοντουλα στο άρθρο

  Δίκιο έχεις ρε συ! Τέλης και Ρούλης! Δυό λούγκρες χαχανίζανε σε ξένο αχυρώνα! Αχαχαχχχχαχααα

 2. Χαχαχα στο άρθρο

  Αυτό τώρα που γράφει για το λενιώ ο ρούλης και χαχανίζει ο τέλης απο κάτω, αυτό πραγματικά με ξεπερνάει!

 3. Ρουλης στο άρθρο

  Ελενάρα άσε την λούγκρα τον Παπακώστα και φέρε πίσω τον Γκουντάρα να τους τα κάνουμε μαντάρα! Φέρε πίσω και το χοντρό το κατερινιώ να τους πηδάμε δυό δυό!
  ΑΠΆΝΤΗΣΗ

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com