Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού;

4

Χαμογέλασε πονηρά η Ελένη Μενεγάκη, στην προσπάθεια να το «μαζέψουν» στον αέρα.
Καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης για πολλά. Όχι, όμως, και για το φύλο του μωρού που περιμένει. Τουλάχιστον όχι μέχρι μερικά δευτερόλεπτα πριν τους τίτλους τέλους.

Ήταν η στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε πότε περιμένουν να γεννηθεί το μωρό και η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε αυθόρμητα: «Κάπου εκεί θα έρθει, πριν, μετά… όποτε της έρθει… -δεν ξέρουμε- …της φύσης να πει τώρα βγαίνει». Αυτό το «μάζεμα» στον αέρα που προσπάθησε να κάνει η Ελεονώρα προσδιορίζοντας με το «της» τη «φύση», έγινε αμέσως αντιληπτό από την Ελένη, η οποία χαμογέλασε πονηρά και συμπλήρωσε όλο νόημα: «Ό,τι πει η φύση έχεις δίκιο».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    Αυτή προχθές στον Μαραθώνιο ( που πήγε απλά για να κάνει δηλώσεις στις κάμερες) είπε ότι δεν θέλουν να μάθουν το φύλο του μωρού, θέλουν να είναι έκπληξη. Κας δουλεύουν μου φαίνεται. Τώρα ήταν ξεκάθαρο ότι της ξέφυγε ότι ειναι κορίτσι.

  2. Εμ στο άρθρο

    Το επιασε στον αερα η Ελενη.Ειναι εξυπνη και δεν της ξαφευγει τιποτα.Η Σκορδου στη θεση της θα ροχαλιζε.

  3. κόραξ στο άρθρο

    Και βέβαια της ξέφυγε κάτι που δεν ξέφυγε της Μενεγάκη.Αλλά τι παραξενιά κι αυτό, να ξέρουν το φύλο και να μην το λένε.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com