Τα Παιδικά Χωριά SOS και η Σίσσυ Χρηστίδου, ενόψει της Γιορτής της Μητέρας την Κυριακή 10 Μαΐου, διοργανώνουν μια σημαντική ενέργεια αφιερωμένη “Στην πιο γλυκιά μαμά του κόσμου!”. Με γνώμονα την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων και με την πολύτιμη " />

Hit enter after type your search item

Η επίσκεψη στα Παιδικά Χωριά SOS και οι μαγειρικές της ικανότητες!

/
/
img

Τα Παιδικά Χωριά SOS και η Σίσσυ Χρηστίδου, ενόψει της Γιορτής της Μητέρας την Κυριακή 10 Μαΐου, διοργανώνουν μια σημαντική ενέργεια αφιερωμένη “Στην πιο γλυκιά μαμά του κόσμου!”. Με γνώμονα την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων και με την πολύτιμη αρωγή της αγαπημένης παρουσιάστριας, θα πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις με πρωταγωνίστριες Μαμάδες, εργαζόμενες σε διαφορετικούς κλάδους, οι οποίες είτε βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού, είτε έχουν μία πολύ πιεστική καθημερινότητα στο εργασιακό τους περιβάλλον, η οποία επιβαρύνεται με τη νέα πραγματικότητα που βιώνουν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μάλιστα, αυτές τις ημέρες επισκέφτηκε το Παιδικό Χωριό SOS Bάρης και εκεί συζήτησε με τους ανθρώπους και τα παιδιά για το πώς κυλούν οι μέρες τους αλλά και για τα προβλήματά τους. Η γνωστή παρουσιάστρια ένιωσε μεγάλη γαλήνη και αγάπη για τα συγκεκριμένα παιδιά και θέλει να μοιραστεί τις ιστορίες τους μαζί με τον κόσμο που την ακολουθεί.

That was a day well spent, and a ride worth taking… ♥️ #StayTuned #mothersdaycoming

Η μία «συνάντηση» θα πραγματοποιηθεί και θα προβληθεί μέσα από Instagram Live στο Instagram Account της Σίσσυς Χρηστίδου (09/05, Σάββατο, ώρα: 19.00) και η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στο Παιδικό Χωριό SOS Bάρης και θα προβληθεί μέσα από το Youtube account της Σίσσυς Χρηστίδου σήμερα, Παρασκευή.

Και αφού πέρασε μια υπέροχη μέρα, η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε σπίτι της, έβαλε ποδιά και αποφάσισε να φτιάξει σπιτική μαρμελάδα φράουλα για εκείνη και τα δύο αγόρια της, τον Mike και τον Φίλιππο. Η παρουσιάστρια έβαλε όλη την μαεστρία της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, το εξαιρετικό αποτέλεσμα. «Να τρώει η μαμά και να μη δίνει στα παιδιά της» σχολίασε χιουμοριστικά στο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :