Η εξομολόγηση της Όλγας Κεφαλογιάννη για τον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα και την εγκυμοσύνη της

Η εξομολόγηση της Όλγας Κεφαλογιάννη για τον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα και την εγκυμοσύνη της

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, 13:30

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» μίλησε τον πρωί της Τετάρτης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα αλλά και στο πώς βιώνει την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Τα τελευταία χρόνια της ζωής μου χαρακτηρίζονται από ανατροπή. Πρέπει να αρπάζουμε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται μπροστά μας. Ο Μίνως είναι ο άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή μου και μέχρι τώρα θα έλεγα ότι έχει πάει καλά.

Εμείς αναγκαστικά λόγω της κατάστασης επιλέξαμε να προχωρήσουμε τώρα και να μην περιμένουμε και να κάνουμε έναν πάρα πολύ κλειστό γάμο. Μπορεί να ήταν και καλύτερα έτσι γιατί ένιωσα ότι αυτοί οι λίγοι άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά μας ήταν πραγματικά άνθρωποι που μας αγαπάνε και τους αγαπάμε και ένιωσαν μαζί μας ότι αυτό ήταν ένα γεγονός που είχε έναν συμβολισμό και μια ιδιαίτερη αξία.

Ήμουν από τους ανθρώπους που γνώριζα πρώτα το έργο του και μου άρεσε πάρα πολύ. Του έδειξα αυθόρμητα τον θαυμασμό μου αν και εκείνος δεν ήξερε ποια είμαι.

Θέλω να μοιραστώ λίγο από τη δική μου εμπειρία με τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες.

Ωραίο είναι να καταφέρνεις να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το  θέλεις. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση και η μητρότητα ήταν ένα κεφάλαιο που είχε κλείσει.

Αισθάνομαι πάρα πολύ ευλογημένη για κάτι που είχα εγκαταλείψει τελείως ως πιθανότητα. Μου συμβαίνει και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Η αποτυχημένη προσπάθεια απόκτησης ενός παιδιού είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ και το βιώνεις ως μια μεγάλη απώλεια και πονάει.

Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μανάδες σε νεότερη ηλικία. Αλλά πλέον έχουμε τη δυνατότητα να γινόμαστε και σε μεγαλύτερη ηλικία.

Δεν θέλαμε να δώσουμε πολλές λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη. Το συναίσθημα το δικό μας είναι κάτι που δεν το άλλαζα με τίποτα. Τώρα μπαίνουμε στον έβδομο μήνα και με το καλό περιμένουμε αγοράκι και κοριτσάκι. Είναι μια περίοδος που πρέπει να προσέχω πολύ. Είναι μαγικό το ότι ευλογήθηκα να μπορέσω το ζήσω και ελπίζω όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα να μπορέσει να βιώσει αυτό το μοναδικό συναίσθημα», είπε μεταξύ άλλων η Όλγα Κεφαλογιάννη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

 

freegossip.gr

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Κόσμος