Η εξομολόγηση της Σοφίας Παυλίδου: Νέος έρωτας για την ηθοποιό;

0

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος χώρισαν μετά από 12 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση διδύμων γιων.

Το πρώην ζευγάρι έχει καλή σχέση λόγω των παιδιών του και μάλιστα η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει ότι μετά τον χωρισμό της από τον παρουσιαστή δεν είχαν κάνει καμία προσπάθεια επανασύνδεσης, ούτε έχουν ακόμα κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους και ο λόγος;

“Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, γιατί δεν έχει προκύψει η ανάγκη να πάρουμε. Άλλωστε αυτό είναι μια τυπική διαδικασία. Αν προκύψει ανάγκη σε κάποιον από τους δύο, θα κινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες”.

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν υπάρχουν φήμες ότι η Σοφία είναι ξανά ερωτευμένη. Τι ισχύει; Η ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο “ΟΛΑ ΚΑΛΑ” για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την ίδια να διασκεδάζει στα μπουζούκια με έναν άντρα και αποκάλυψε: «Ήμουν εγώ με ένα παιδί στα μπουζούκια; Μπα! Σε ποιο νυχτερινό κέντρο; Όχι δεν έχω νέο σύντροφο. Ήμασταν με το Θίασο στα μπουζούκια και δύο συνεργάτες. Όχι καμία σχέση δεν έχουν τα δύο παιδιά, γιατί ήμουν με δύο παιδιά και τον θίασο. Δεν ισχύει όσα γράφονται»!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com