Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Η Φαίη Σκορδά ΧΩΡΙΣΕ: Τους τα κανε ΜΑΝΤΑΡΑ ο Λιάγκας! Έτσι “ΕΣΤΕΙΛΕ” το Νίκο Ηλιόπουλο! Όλα τα ωραία, δεν τελειώνουμε πόνο αναγκαστικά! Υπάρχει η συνειδητοποιημένη λύση. Η ήρεμη. Η αποδοχή του τέλους! Ανθώπινο είναι ο χωρισμός και ειδικά όταν τον βλέπεις να έρχεται καιρό πριν

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος, προετεοιμάζονταν για το τέλος αυτό. Το έβλεπαν εδώ και μήνες. Ήδη όταν έγινε γνωστή η σχέση τους, είχε διανύσει ήδη πολλά χιλιόμετρα. Μετρούσε ήδη ενάμιση χρόνο σύμφωνα με το δημοσίευμα που την έκανε ευρέως γνωστή αλλά και την…σιωπηλή συγκατάθεση της Φαίης Σκορδά, που δεν διέψευσε ούτε αυτή την πληροφορία.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο μάλιστα μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου εκτενώς για την σχέση αυτή και την προοπτική που είχε.

Είχε! Τώρα πια, δεν έχει!Τα πράγματα είναι απλά. Οι πληροφορίες σαφείς. Τόσους μήνες, τόσα χρόνια (δύο και πλέον) η γλυκιά πανέμορφη Φαίη πρεσσαριζόταν απίστευτα από την καθημερινή πάλη για επιβίωση και μάλιστα τηλεοπτική! Οι υποχρεώσεις ατέλειωτες και οι απαιτήσεις επίσης.

Ο χρόνος λίγος και η κίνηση ασταμάτητη.

Η γλυκιά μανούλα μόνο τις στιγμές που βρίσκεται με τα παιδιά της χαλάρωνε. Οτιδήποτε άλλο, ήταν γεμάτο δουειά. Καλή η κατανόηση, καλή η συντροφιά, υπέροχα τα κοινά σχέδια με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Αυτή την χρονιά όμως παίζονταν πολλά.

Το μυαλό περιστρέφεται γύρω από τις άπειρες υποχρεώσεις και πως θα τις φέρει εις πέρας. Το μυαλό καλπάζει. Θέλεις να χαλαρώσεις.
Δεν είναι εύκολος ο…συντονισμός. Όταν μπορεί ο άλλος, δεν μπορείς εσύ και το αντίθετο!

Παρά το ότι η συγκατοίκηση θεωρείτο δεδομένη όπως και ο γάμος, ήρθε η…απελευθέρωση.

Δεν έχουμε πληροφορίες γαι εντάσεις. Το αντίθετο μάλιστα. Όταν κάτι πιέζει ή δεν “τραβάει” δεν κερδίζεις τίποτα με την ένταση, εκτός από …άλλοθι για να χωρίσεις όταν δεν μπορείς να πεις την αλήθεια.

Και ναι, δεν χρειάζεται να έχεις το …δίπλωα του Θάνου Ασκητή για να το γνωρίζεις.

Η Φαίη εξάλλου όπως και ο Νίκος δεν είναι των εντάσεων.

Φαίη Σκορδά- Μαρία Κορινθίου- Νίνα Λοτσάρη: THROWBACK σε party!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ…ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ, ΕΞΕΠΕΜΠΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΝΟΣ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΗΡΕΜΟΣ!

Αυτό το διάστημα λοιπόν, το ζευγάρι δεν είναι μαζί.

Η…εξέλιξη αυτή αυτίστηκε χρονικά με την περίοδο πυ η Φαίη Σκορδά συζητούσε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα δίπλα της στην συμπαρουσίαση του πρωινού Αντ1.

Αυτό ήταν καθοριστικής σημασίας για την καριέρα και των δύο!

Την απορρόφησε πολύ περισσότερο απ όσο την απορροφούσε το προηγούμενο διάστημα. Έμοιαζε να…χάνεται σ’ αυτή την προσπάθεια. Η επιτυχία της ήταν αναγκαία και καθοριστική.

Καταλαβαίνετε, πως δεν υπήρχε περιθώριο αποτυχίας.

Θεωρούμε πως δεν είναι τυχαίο και η “εξαφάνιση” του γοητευτικού Νίκου από τα περιοδικά και γενικότερα τα δημοσιεύματα που αφορούν στη Φαίη.
Ειδικά τον τελευταίο μήνα, ο Νίκος δεν “υπάρχει” πουθενά σε κάτι που να δηλώνει δημόσια την ύπαρξη του στην ζωή της πανέμορφης παρουσιάστριας.

…συνεχίζεται!

Διαβάστε ακόμα:Φαίη Σκορδά: ‘Με ΜΑΛΩΣΕ ο ΑΝΤ1 όταν είπα ΕΓΩ ότι δεν παίζω το Game Of Love!!’ Το Game Of Love έχει πυροδοτήσει πολλές συζητήσεις, ενώ, ακόμα και εκπομπές του ΑΝΤ1, όπως το Πρω1νό και το Ράδιο Αρβύλα, έκαναν καυστικά σχόλια.

Μετά την προβολή δηλώσεων του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην κάμερα της εκπομπής, στις οποίες απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση για το ριάλιτι σχέσεων, λέγοντας πως «είναι μια μεγάλη συζήτηση ποια εποχή είναι, τι συμβαίνει… δεν μπορούμε να λέμε στο πόδι μερικά πράγματα», η Φαίη Σκορδά προέβη σε μία αποκάλυψη.

«Θέλω να πω κάτι να γελάσουμε. Προφανώς είδε ότι εμάς μας μάλωσαν όταν είπα εγώ ότι δεν παίζω το Game Of Love και λέει “άσε μη μαλώσουν κι εμένα από τον ANT1”», είπε η παρουσιάστρια και όλοι ξέσπασαν σε γέλια!

Φαίη Σκόρδα και Γιάννης Λιάγκας απολαμβάνουν το παιχνίδι τους.

Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά, η οποία πραγματικά όταν θέλει να πει κάτι στον αέρα του “Πρωινού” το λέει και δεν τη νοιάζει τίποτα! Αν το πιστεύει ή νιώσει την ανάγκη πως θέλει κάτι συγκεκριμένο να δηλώσει μπροστά από τις κάμερες, θα το κάνει κι αν με ρωτάς; Μπράβο της…

Οι παρουσιαστές που τολμούν να έχουν λόγο, άποψη και να τοποθετούνται κι ευθέως για ότι συμβαίνει γύρω τους, είναι και οι παρουσιαστές που έχουν ενδιαφέρον.

Γιατί δεν υπάρχει ότι πιο βαρετό πράγμα, από το να παρακολουθεί κανείς έναν παρουσιαστή που να είναι άχρωμος, άοσμος, ουδέτερος, γιατί έχει τον πανικό του να μην χαλάσει με κανέναν τη καρδιά του.

Έτσι ,λοιπόν, και η Φαίη Σκορδά δεν είχε πρόβλημα να μας αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής της, πως εκεί στον ΑΝΤ1 “στράβωσαν” κομματάκι μαζί της και με την τηλεοπτική της παρέα, μετά την σκληρή κριτική που θέλησαν να κάνουν για το τρισάθλιο “Game of Love”.

ΣΤΟΝ ΑΝΤ1… ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ.

Σε ένα κανάλι που υπάρχει το “Ράδιο Αρβύλα” και τοποθετείται για τα πάντα, ασκώντας καυστική κριτική, πολλές φορές και… εσωκαναλική (πράγμα που εννοείται πως έκανε και για το συγκεκριμένο ριάλιτι), και δεν τολμά κανείς να παρέμβει, γίνονται έξαλλοι με την τοποθέτηση του “Πρωινού” και σπεύδουν να τους “τραβήξουν το αυτί”; Τραγικό!

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ… ΑΛΑ-ΚΑΡΤ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ… ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!

Όσο για το τι ακριβώς είπε η Φαίη, μετά την προβολή των δηλώσεων δηλώσεων του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην κάμερα της εκπομπής, στις οποίες απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση για το ριάλιτι σχέσεων, λέγοντας πως «είναι μια μεγάλη συζήτηση ποια εποχή είναι, τι συμβαίνει… δεν μπορούμε να λέμε στο πόδι μερικά πράγματα», η Φαίη είπε:

“…Θέλω να πω κάτι να γελάσουμε. Προφανώς είδε ότι εμάς μας… μάλωσαν όταν είπα εγώ “ότι δεν παίζω το Game Of Love” και λέει “άσε μη μαλώσουν κι εμένα από τον ANT1…”, αποκάλυψε η παρουσιάστρια και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Και ως γνωστόν τα πιο ωραία λέγονται… “μεταξύ σοβαρού κι αστείου”!!!

Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα:

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :