Η Φωτεινή Τράκα είναι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks!

Αυλαία έριξε το My Style Rocks μετά από πέντε μήνες. Στον μεγάλο τελικό απολαύσαμε ένα φαντασμαγορικό show με εντυπωσιακές εμφανίσεις, πολλή αγωνία και συγκίνηση για τις έξι φιναλίστ: Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Μαρία Λέκα, Χριστίνα Παπαδέλλη, Νίνα Παπαϊωάννου, Ιωάννα Σιαμπάνη και Φωτεινή Τράκα.
Στη λαμπερή βραδιά του μεγάλου τελικού, το δικό τους μοναδικό στίγμα έδωσαν οι κριτές: Στέλιος Κουδουνάρης, Mπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Αργυρόπουλος, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχθηκε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που κάθισε στην καρέκλα του τέταρτου κριτή.
image
Οι έξι διαγωνιζόμενες με τη βαθμολογία που είχαν συγκεντρώσει από όλη την εβδομάδα κρίθηκαν τώρα και από το τηλεοπτικό κοινό.
Η ψήφος των τηλεθεατών ήταν αυτή που καθόρισε τη μεγάλη νικήτρια, η οποία κέρδισε εκτός από το μεγάλο έπαθλο και το στέμμα της βασίλισσας του στυλ.
image
Ο τελικός ήταν μαγνητοσκοπημένος, ωστόσο, λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, ήρθε η στιγμή για τη live σύνδεση και ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας, καθώς στο τελικό αποτέλεσμα είχε λόγο και το τηλεοπτικό κοινό.
image
Η τελική κατάταξη μετά τη βαθμολογία του κοινού:
Στην έκτη θέση η Νίνα Παπαϊωάννου (5η στο κοινό)
Στην πέμπτη θέση η Ιωάννα Σιαμπάνη (6η στο κοινό)
Στην τέταρτη θέση η Μαρία Λέκα (4η στο κοινό)
Στην τρίτη θέση η Χριστίνα Παπαδέλλη (3η στο κοινό)
Στην δεύτερη θέση η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη (2η στο κοινό)
Στην πρώτη θέση η Φωτεινή Τράκα (1η στο κοινό)
Μεγάλη νικήτρια στον τελικό του My Style Rocks αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα και κέρδισε το στέμμα και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.
 

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.