Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου… κράτησε ξανά την Ολυμπιακή Φλόγα

0

«Μετά από 14 χρόνια, είχα την τιμή να κρατήσω την Ολυμπιακή Φλόγα ξανά. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα λόγω του συμβολισμού της», έγραψε στα social media

Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, ήταν το μικρό όμορφο κορίτσι που το 2004 έσβησε την Ολυμπιακή Φλόγα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και καθήλωσε με την παρουσία της όλον τον πλανήτη. Σήμερα, 14 χρόνια μετά, η Φωτεινή κράτησε ξανά, όπως έγραψε, τη Φλόγα, ως λαμπαδηδρόμος για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018.

Η ίδια νιώθει τιμή και απίστευτη χαρά, που αυτή τη φορά μεταλαμπάδευσε το φως και όπως έγραψε σε ανάρτηση της στο instagram, αυτός είναι ένας ρόλος που της ταιριάζει καλύτερα.

«Μετά από 14 χρόνια, είχα την τιμή να κρατήσω την Ολυμπιακή Φλόγα ξανά. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα λόγω του συμβολισμού της. Τότε ως ένα 10χρονο παιδί μου είπαν να σβήσω τη φλόγα που σημάδεψε το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Χθες έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό. Να μεταλαμπαδεύσω το φως. Νομίζω ότι αυτός ο ρόλος μου ταιριάζει καλύτερα. Εξάλλου, το όνομά μου σημαίνει Φως! Σας ευχαριστώ και πάλι!», έγραψε η ίδια στα social media.


Δείτε βίντεο και εικόνες:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com