Η Ιωάννα Λίλη μίλησε μετά τη χειρουργική επέμβαση – ο κίνδυνος θρόμβωσης

4

Η Ιωάννα Λίλη υπεβλήθη σε μία χειρουργική επέμβαση στο πόδι, όπως μας ενημέρωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ποστάροντας και δυο φωτογραφίες της μετά το χειρουργείο.

Η ίδια έγραψε στο instagram: «Μια επέμβαση ρουτίνας όπως αποκάλεσε ο γιατρός, αλλά συνάμα και σοβαρή!!! Τέλος καλό-όλα καλά λοιπόν-να ευχαριστήσω τον εκπληκτικό γιατρό Σαρατζή Νίκο (Αγγειοχειρούργος), αλλά και το προσωπικό του Διαβαλκανικού !!! Φιλιά σε όλους!!!! #saphenectomy». (Δείτε εδώ).

Πλέον η Ιωάννα βγήκε από το νοσοκομείο και αναρρώνει στο σπίτι της, και μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, είμαι μια χαρά. Ήταν μια επέμβαση ρουτίνας, αλλά συνάμα και σοβαρή, γιατί αν το άφηνα παραπάνω, μπορεί να προκαλούσε θρόμβωση… Δυόμιση ώρες χειρουργείο, είμαι σπίτι μου, αναρρώνω. Μου κοστίζει που πρέπει να αποφύγω τη γυμναστική για ένα μήνα…».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

  1. σιγα στο άρθρο

    σιγα την σοβαρη εγχειρηση ψσιγαουρα για αισθητικους λογους την εκανε και τωρα βγαινει συνεχει;α

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com