Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

Η Καινούργιου ΕΦΑΓΕ ΛΑΧΑΝΟ την Καραβάτου! Πως την ΠΕΤΑΞΕ εξω από το Star!!! Όχι, είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα και τα γράψαμε εδώ και δύο μήνες, ενώ μόλις τώρα έγινε γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου παίρνει την θέση της Κατερίνας Καραβάτου!

Τα δύο τραγικά λάθη μέσα στην ίδια σεζόν και με μικρή απόσταση χρονική το ένα από το άλλο, τα λάθη που ανάγκασαν το ζευγάρι ν’ απολογηθεί δημόσια δύο φορές, ήταν και τα λάθη που δεν συγχωρήθηκαν τελικά και που όπως γνωρίζαμε, ήταν αυτά που διέκοψαν την συνεργασία τους με το Star.

Βέβαια πριν ανακοινωθεί το τέλος των “κουκου” είδαμε την Κατερίνα Καραβάτου να λείπει για μέρες από το κανάλι, να μην κάνει ποτέ γνωστούς τους λόγους της απουσίας της, αλλά πρόσφατα, δυο μέρες πριν βάζοντας τα κλάματα πολύ έντονα χωρίς λόγο ανακοινώνοντας απλά την γέννηση του παιδιού της Μαρία Ηλιάκη, παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις αυτό τον καιρό.

Νωρίτερα ο Κρατερός Κατσούλης, ούτε γι αστείο δεν μας έπεισε αποδίδονατς σε συνέντευξη του το τέλος της συμμετοχής του στο ότι προτίμησε να κάνει θέατρο. Ποιος κάνει θέατρο αφήνωνατς δουλειά που …τρέχει σε μια τέτοια εποχή;

Σε ΚΡΙΣΗ η Κατερίνα Καραβάτου: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑ! Δεν μπορώ να το ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ!

Δείτε τι γράψαμε πριν δυο μήνες για το τέλος των “κουκου” στο Star!

ΒΟΜΒΑ! ΤΕΛΟΣ Καραβάτου – Κατσούλης από το ΠΡΩΙΝΟ του Star!!! Τι οδήγησε στο…ΚΟΨΙΜΟ της εκπομπής! Οι…εναλλάξ απουσίες των δύο παρουσιαστών από το πρωινό του καναλιού δεν θεωρούνται τυχαίες και κατά τα φαινόμενα και τις πληροφορίες, δεν είναι. Εκτός από προβλήματα υγείας που οδήγησαν σε κάποιες απ’ αυτές, η αλήθεια φαίνεται να μην αποκαλύπτεται προς το παρόν.

Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ του καναλιού προς το ζευγάρι προέκυψε έπειτα από τα γνωστά δύο λάθη που έκαναν σε σύντομο χρονικά διάστημα και για τα οποία αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγνώμη δημόσια. Η συγνώμη δεν πηγαίνει πάντα πακέτο με την…συγχώρεση όπως ξέρουμε!

 

Όμως δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Είναι και αρκετά πιο ξεκάθαρο και αφορά στην απόδοση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και έχει να κάνει με τα νούμερα τηλεθέασης!

Θεωρείται – και μεις συμφωνούμε απόλυτα μ’ αυτό – πως οι εκπομπές του καναλιού που έχουν πετύχει και είναι καθημερινά θέμα συζήτησεις όλων των μέσων παρέχουν τους πρωταγωνιστές τους καλεσμένους “στη φωλιά των κούκου”.

Κατερίνα Καραβάτου: ΞΕΣΠΑΣΕ! Δεν μπόρεσε να κρατηθεί στον ΑΕΡΑ!

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΠΟΘΟΣ” ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ!

Αντί ομως το ζευγάρι να μπορέσει να εκμεταλευτεί στον απόλυτο βαθμό την τρομερή ενίσχυση που τους προσφέρει το star, αποδεικνύει στα νούμερα τηλεθέασης, πως ένα μικρό κομμάτι μόνο από το “σπρώξιμο” αυτό μπορεί να κερδίσει.

Θωρητικά πάντα , άλλοι παρουσιαστές θα μπορούσαν να πετυχαίνουν πολύ υψηλότερα νούμερα και όχι να βλέπουν την “πλάτη’ των άλλων εκπομπών και μάλιστα από απόσταση.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης, έχουν ήδη ενημερωθεί, πως από του χρόνου δεν θα είναι παρουσιαστές του πρωινού στο κανάλι.

…ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ” ΤΗΣ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ!

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :