Η καλή μαθήτρια Μελάνια μαθαίνει κινέζικη καλλιγραφία

0

Στον πρώτο σταθμό του ταξιδιού του αμερικανικού προεδρικού ζεύγους στην Απω Ανατολή, η Μελάνια Τραμπ έδωσε και πάλι … άφθονη τροφή στον φωτογραφικό φακό. Επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγο του Ιάπωνα πρωθυπουργού Shinzo Abe το δημοτικό σχολείο Kyobashi Tsukiji στο Τόκιο για να παρακολουθήσει μαζί της μαθήματα καλλιγραφίας.

Οπως ήταν φυσικό, αμέτρητα φλας άστραψαν καταγράφοντας τις δυο πρώτες κυρίες σ’ αυτό το μάθημα. Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, η Μελάνια είχε φροντίσει να σφίξει το χέρι των μικρών μαθητών. Για την περίσταση είχε διαλέξει ένα φόρεμα σε βαθύ μπλε χρώμα ασορτί με τις στολές των μικρών μαθητών που έδειχναν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι.

Η Ιαπωνία αποτελεί τον πρώτο σταθμό στη 12ήμερη επίσημη επίσκεψη του αμερικανικού προεδρικού ζεύγους στην Άπω Ανατολή και θα ακολουθήσουν η Νότια Κορέα, η Κίνα, το Βιετνάμ και οι Φιλιππίνες. Στην φωτογραφία οι δύο πρώτες Κυρίες ποζάρουν με τις καλλιγραφίες τους.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com