freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Η Κατερίνα Καινούργιου ΕΓΚΥΟΣ! Τι ΕΚΑΝΕ για να τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!!!ΕΓΚΥΟΣ η Κατερίνα Καινούργιου! Τι είναι αυτό που “πονούσε” την πανεμορφη παρουσιάστρια; Τι είναι εκείνο που την απασχολούσε σύμφωνα με όσα η ίδια τόσο καιρό εξομολογείται με…άνεση μπορείς να πεις. Ίσως όμως και με απόγνωση. Γιατί η Κατερίνα Καινούργιου, ποτέ δεν έκρυψε πόσο την άγχωνε ο χρόνος που περνά και ακόμα ψάχνει τον κατάλληλο άνθρωπο γαι ν ακάνει ικογένεια; …και παιδί βεβαίως. Κυρίως αυτό.

Αφού λοιπόν στράβωσε η τελευταία της σχέση – κάτι που πάλι η ίδια έκανε γνωστό – δεν έφτασε στον γάμο η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνει ανοιχτά την ανησυχία της. Βρίσκεται στα 37 της χρόνια. Όπως λέει η γονιμότητα της έχει μειωθεί.

ΕΓΚΥΟΣ η Κατερίνα Καινούργιου!

Προφανώς θα υπολογίζει πως ακόμα και αν τώρα συναντήσει τον έρωτα της ζωής της, πόσος χρόνος θα χρειαστεί ώστε και κείνος να μην νιώσει πιεσμένος, ώστε να φτάσουν στο σημείο ν’ αποφασίσουν να κάνουν παιδί;

Η Κατερίνα Καινούργιου ΕΓΚΥΟΣ! Τι ΕΚΑΝΕ για να τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!!!
Η Κατερίνα Καινούργιου ΕΓΚΥΟΣ! Τι ΕΚΑΝΕ για να τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!!!

Κάτι τέτοιο θα πρέπει να τύχει π΄ρωτα. Ακόμα λοιπόν και σ’ αυτήν την περίπτωση, αν δηλαδή βρει άυριο τον άνθρωπο με τον οποίο θελήσει να κάνει οικογένεια, έως ότου αυτό συμβεί, θα χει πατήσει τα 40.

ΜΑΓΙΟ Κατερίνα Καινούργιου! Κατερίνα Καινούργιου ΜΑΓΙΟ!

όχι τίποτα άλλο, αλλά από όσο καταλαβαίνουμε μέσα από την τηλεοπτική προώθηση της κατάψυξης ωαρίων, είναι ένα άγχος που επιβαρύνει τις γυναίκες. Άγχος που μας φαίνεται αβάσταχτο. Γιατί δεν φτάνει που σκέφτονται τα χρόνια που παιρνούν, έχουν και την…επιστήμη να τις τρέχει.

Αντί να μπουν στην λογική, πως η δημιουργεία οικογένειας δεν είναι κάτι που εκβιάεζεται. Είναι και θέμα συγκυριών. Αντί να σκεφτούν να μην σέρνουν το φορτίο αυτό, τελικά, μοιάζει αντί να το…μοιράζονται, να τους προστίθεται τόσο και άλλο τόσο!

Αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να δούμε και την προσωπική τους εξομολόγηση live μάλιστα!

Δείτε λοιπόν και κρίνετε το δράμα της εγκυμοσύνης Δεν ξέρουμε αν αυτό τελικά αποτελεί λύση ή καταπίεση…

Μοναδική προβολή από την ίδια την παρουσιάστρια που ανέλυσε τους λόγους για του οποίους αποφάσισε να μείνει έγκυος και τον τρόπο με τον οποίο το εξασφαλίζει. Η κατερίνα Καινούργιου σε μια μοναδική εξομολόγηση – ανάλυση (μπορείς να την υποψιαστείς και διαφημιστική) στον αέρα της εκπομπής, σόκαρε ε το θέμα που άνοιξε και που ανέλυσε!

Πριν από περίπου δυο εβδομάδες η Κατερίνα Καινούργιου είχε μιλήσει δημόσια για τη σκέψη της να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο θάνατος του παππού της…

«Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, έχω κάνει πολλά ραντεβού. Έκανα εξετάσεις και έχω χαμηλή γονιμότητα. Όταν μοιράστηκες με τον κόσμο τη διαδικασία της κατάψυξης ωραρίων συγκινήθηκα, γιατί και εγώ είμαι σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έχω μπει ακόμα, αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.

Σε πρόσφατες εξετάσεις μου, που έκανα, γυναικολογικές, έδειξαν ότι η ΑΜΗ, μια ορμόνη που δείχνει τη γονιμότητα, είναι πολύ χαμηλή.

Και σου λένε οι γιατροί πως δεν μπορείς να αποκτήσεις παιδί με φυσικό τρόπο, αν δεν καταψύξεις τα ωάρια σου» είχε πει τότε η παρουσιάστρια και τελικά το είπε και το έκανε!

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ η Κατερίνα Καινούργιου! ”Ο Φίλιππος δεν με παντρεύεται”

Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε καταψύξει τα ωάριά της προκειμένου στο μέλλον να έχει τη δυνατότητα να τεκνοποιήσει.

Οι διαδικασίες ξεκίνησαν και η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα έλαβε ήδη τις πρώτες ενέσεις για την κρυοσυντήρηση ωαρίων ενώ μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Λίγο πριν κλείσω τα 37 το πήρα απόφαση. Δεν είναι απλά μια επένδυση στο όνειρο για εμένα. Είναι μια επένδυση ζωής. Γιατί ανήκω στις γυναίκες που μελλοντικά θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Όμως είναι γνωστό ότι η γονιμότητα με την πάροδο των ετών μειώνεται.

Γι’ αυτό πήρα την απόφαση να μπω στη διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων! Σύντομα θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου για όποια πιστεύει πως μελλοντικά θα βοηθήσει κι εκείνη» σημείωσε στο instastory της η Κατερίνα Καινούργιου.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner