Στην κουζίνα της πέρασε το μεσημέρι της Δευτέρας η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός, που αυτή την περίοδο κάνει γυρίσματα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα προβληθεί από τη νέα σεζόν, θέλησε να ξεκινήσει την " />

Hit enter after type your search item

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπήκε στην κουζίνα και μεγαλούργησε!

/
/
img

Στην κουζίνα της πέρασε το μεσημέρι της Δευτέρας η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός, που αυτή την περίοδο κάνει γυρίσματα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα προβληθεί από τη νέα σεζόν, θέλησε να ξεκινήσει την εβδομάδα της με τον πιο δημιουργικό τρόπο και να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στην οικογένειά της.

Έτσι, η Κατερίνα Παπουτσάκη εισέβαλε στην κουζίνα της και έβαλε τα δυνατά της προκειμένου να φτιάξει ένα παραδοσιακό και πάντα αγαπημένο παστίτσιο. Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το αποτέλεσμα της μαγειρικής της απόπειρας, η ταλαντούχα ηθοποιός άνοιξε την όρεξη των διαδικτυακών φίλων της.

«Έτοιμη η παστιτσάρα! Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως μυρίζει», σχολίασε η Κατερίνα Παπουτσάκη για το λαχταριστό φαγητό που ετοίμασε.

Δες τη φωτογραφία:

Πώς σου φαίνεται;

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :