Κόσμος

Η Κέιτι Χολμς στη Μυτιλήνη μαζί με την κόρη της – Παίζουν με τα προσφυγόπουλα στην Μόρια (φώτο- βίντεο)

Κέιτι Χόλμς δεν είναι η συνήθης #instaMom. Η διάσημη ηθοποιός σπανίως ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες της κόρης της Σούρι, που θα γίνει 13 ετών στις 18 Απριλίου. Αυτή τη φορά όμως έκανε μια εξαίρεση.

Η γνωστή για τις ευαισθησίες της στο προσφυγικό ζήτημα σταρ, βρέθηκε στην Ελλάδα και στα πλαίσια της επίσκεψης της  πέρασε μία ολόκληρη εβδομάδα στη Λέσβο, στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Μόρια με σκοπό να προσφέρει εθελοντική εργασία.

 

 

 

Η πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ έφτασε στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Μόρια  φορώντας ένα t-shirt και  μαζί με την 12χρονη κόρη της έπαιξαν και ζωγράφησαν με τα παιδιά. 

 

 

 

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός, η Σούρι παίζει με ένα από τα παδιά των προσφύγων. Μητέρα και κόρη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δούλεψαν πολύ με τα παιδιά και τις γυναίκες που φιλοξενούνται στο κέντρο προσφύγων της Μόριας και η Κέιτι Χολμς ανέβασε στο Instagram πολλές φωτογραφίες από την επίσκεψη τους εκεί.

 

 

 

Στις φωτογραφίες  η Κέιτι Χολμς μιλάει για τα παιδιά και την εμπειρία της και σημειώνει «Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για την εμπειρία της συνεργασίας και γνωριμίας με αυτές τις απίστευτες γυναίκες με την ευγενική καρδιά στο Κέντρο της Μόριας».

 

 

 

Η 40χρονη σταρ του Χόλιγουντ, που από την πρώτη μέρα θέλησε να αποφύγεικάθε επαφή με τα ΜΜΕ, είναι πρέσβειρα της ΜΚΟ Artolution.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button