Η Kendall Jenner λανσάρει τη δική της tequila!

Η Kendall Jenner λανσάρει τη δική της tequila!

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, 19:30

 

Μπορεί μεχρι στιγμλης οι αδερφες Kardashian – Jenner να έχουν ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, ωστόσο αυτό φαίνεται να αλλάζει καθώς η Kendall Jenner ανακοίνωσε χθες μέσω Instagram πως φτιάχνει τη δική της εταιρεία με τεκίλα.

Το μοντέλο που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε πασαρέλες, τα τελευταία τέσσερα χρόνια προσπαθεί να φτιάξει την καλύτερη τεκίλα, κάνοντας δοκιμές και ταξίδια μέχρι να ανακαλύψει τα συστατικά που θα την βοηθήσουν να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

Η Kendall Jenner αποκάλυψε μάλιστα πως η εταιρεία που έχει δημιουργήσει με όνομα 818 έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς με το ποτό να κερδίζει βραβεία. Τόνισε μάλιστα πως στους εν λόγω διαγωνισμούς συμμετείχε ανώνυμα. Σύμφωνα με το Forbes, η τεκίλα που έχει δημιουργήσει η Kendall Jenner κέρδισε το βραβείο World’s Best Reposado για το 2020 στον παγκόσμιο διαγωνισμό τεκίλας.

Το μοντέλο φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα και άλλων celebrities που δημιούργησαν τη δική τους εταιρεία με ποτά όπως ο George Clooney, ο Ryal Reynolds, ο Post Malone, η Kate Hudson κ.α. 

Ακόμα βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμο το ποτό προς πώληση, αφού στον επίσημο λογαριασμό του brand στο Instagram γράφει Coming Soon.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού

Γράψτε ένα σχόλιο