Η Kim Kardashian αποκάλυψε πότε «ερωτεύτηκε τρελά» τον Kanye West!

0

Με αφορμή τα 10 χρόνια προβολής του reality show «Keeping Up With the Kardashians», το κανάλι E! προέβαλλε ένα επετειακό επεισόδιο, στο οποίο τα μέλη της διάσημης οικογένειας συζήτησαν με τον παρουσιαστή Ryan Seacrest.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η Kim Kardashian αποκάλυψε πως ερωτεύτηκε τον Kanye West αφού εκείνος την κάλεσε στο Παρίσι μετά το χωρισμό της με τον Kris Humphries. Η 36χρονη reality star είπε πως «ερωτεύτηκε τρελά» τον ράπερ μόλις προσγειώθηκε στην πόλη και πως άρχισε να αναρωτιέται το γιατί δεν είχαν αρχίσει να βγαίνουν νωρίτερα.

«Τον γνώρισα το 2002 ή 2003. Ηχογραφούσε ένα τραγούδι με την Brandy, η οποία ήταν φίλη μου και θυμάμαι έντονα να κάνω παρέα μαζί του. Έκαναν ένα βίντεο μαζί οπότε τον είχα δει μερικές φορές. Θυμάμαι ότι ρωτούσε τους φίλους του ‘Ποια είναι αυτή η Kim Kar-de-jon;’. Δεν ήξερε ποιο ήταν το όνομα μου και ήταν πολύ χαριτωμένο», είπε η Kim.

«Πριν παντρευτώ τον Kris, μιλούσαμε και απλά πήγα σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Νομίζω ότι έπρεπε να το περάσω αυτό για να καταλάβω τι ήθελα. Μετά το χωρισμό μου ήμουν πολύ πεσμένη ψυχολογικά και εκείνος μου είπε να πάω στο Παρίσι για να δω το fashion show του. Πήγα και έμεινα μαζί του και τότε άρχισε η σχέση μας», συμπλήρωσε η ίδια.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com