Η Kim Kardashian αποκάλυψε στην Ellen DeGeneres το φύλο του τρίτου της παιδιού

0

Η 37χρονη τηλεστάρ, αναφερόταν στο baby shower που έκανε το Σάββατο και αποκάλυψε το φύλο του μωρού…κατά λάθος!

Η Kim Kardashian, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και αποκάλυψε, κατά λάθος, ότι το τρίτο παιδί που περιμένει μέσω παρένθετης μητέρας, είναι κορίτσι.

Η 37χρονη τηλεστάρ, αναφερόταν στο baby shower που έκανε το Σάββατο στο σπίτι της στο Los Angeles και αποκάλυψε το φύλο του μωρού λέγοντας χαρακτηριστικά τι της είπε η κόρη της North.

«Ήθελα πραγματικά να κάνω το baby shower, γιατί θέλω να καταλάβει η North ότι κάτι σημαντικό έρχεται. Έτσι, οι καλεσμένοι έφερναν παιχνίδια και δώρα, και η μικρή τα άνοιξε όλα την επόμενη μέρα και μου είπε: Μαμά, επειδή η μικρή αδελφή μου δεν είναι εδώ, νομίζω ότι χρειάζομαι όλα τα παιχνίδια της στο δωμάτιό μου για να τα προσέχω» είπε χαρακτηριστικά με την Ellen να της επισημαίνει στο τέλος ότι μόλις αποκάλυψε το φύλο του μωρού.

Επίσης, η παρουσιάστρια ρώτησε την τηλεστάρ αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τις δύο αδελφές της, Khloe και Kylie, να διανύουν τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης τους. H Kim δεν απάντησε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η οικογένεια Kardashian έχει συμφωνήσει μεταξύ της, «να μην μιλάει ποτέ ο ένας για λογαριασμό του άλλου».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com