Ροή ειδήσεων

Η Κιμ Καρντάσιαν προκαλεί: Αυτή τη φορά τις φιλοζωικές οργανώσεις

Είναι γνωστή η τρέλα που έχει η Κιμ Καρντάσιαν με την γκαρνταρόμπα της μοναχοκόρης της Νορθ, η οποία δεν έχει καλά καλά κλείσει τα δύο και έχει δεκάδες ζευγάρια παπούτσια, προσωπικό μόδιστρο και αμέτρητα ρούχα. Και όλα αυτά σε μια ηλικία  που τα μωρά αλλάζουν νούμερο στα ρούχα κάθε τρεις μήνες. 
Αυτό από μόνο του είναι προκλητικό. Αλλά η βασίλισσα της πρόκλησης, Κιμ, όλα αυτά τα ακούει βερεσέ, και έκανε ακόμα μια εμφάνιση που θα συζητηθεί. Σε έξοδο της με την κόρη της, φόρεσε στη μικρή Νορθ, μια γούνα σε γήινους χρωματισμούς για να συμπληρώσει το total black outfit του παιδιού.
Σε λιγότερο από 24 ώρες εκπρόσωποι της οργάνωσης PETA του Ηνωμένου Βασίλειου, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία έλεγαν: «Αν η γούνα που φοράει είναι πραγματική, τότε κάποια ζώα υπέφεραν για τη ματαιοδοξία της, κάτι που είμαστε σίγουροι ότι ούτε η Νορθ, ούτε κανένα άλλο κοριτσάκι της ηλικίας της θα ήθελε».
Η celebrity δεν έχει πάρει θέση στο θέμα, γεγονός που σημαίνει δύο πράγματα ή ότι η γούνα είναι όντως αληθινή, ή ότι η Κιμ αδιαφορεί πλήρως για τις  φιλοζωικές ανησυχίες της οργάνωσης.
 
 

Related Articles

Back to top button