Η κίνηση του ΣΚΑΪ που φέρνει νέα αναστάτωση στην prime time

0

Μια αλλαγή τελευταίας στιγμής που θα φέρει νέα προβλήματα στους αντιπάλους…
Δεν θέλει να αφήσει χώρο ο ΣΚΑΪ να κινούνται ελεύθερα οι αντίπαλοί του, τουλάχιστον αυτό φαίνεται από την απόφαση τελευταίας στιγμής για την prime time του.

Από αυτή την εβδομάδα και για ολόκληρο τον Νοέμβριο, οι ιθύνοντες του σταθμού θέλοντας να ενισχύσουν το ανοχύρωτο βράδυ της Τρίτης, προσθέτουν ένα ακόμα επεισόδιο του The Voice. Έτσι, το δημοφιλές talent show θα παίζει πλέον τρεις φορές την εβδομάδα -Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη-, εκτός από μία Τρίτη που τη θέση του θα πάρει το Ελλάδα έχεις ταλέντο λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η πίεση που θα ασκεί πλέον ο ΣΚΑΪ -κυρίως- στο Nomads του ΑΝΤ1 είναι καθολική, από Κυριακή έως Πέμπτη. Καταφέρνοντας να πάρει την πρωτιά σε αυτό το πενθήμερο, μαζί με το My Style Rocks Gala την Παρασκευή και τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο, το κανάλι έχει βάλει πλώρη για την πρωτιά στην prime time μέχρι τα Χριστούγεννα.

Για το 2018 δεν φαίνονται να αγχώνονται και πολύ εκεί στο Φάληρο, τ;oτε ξεκινάει το Survivor 2…

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com