Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραδέχεται – “Τσακωνόμουν μες στην καραντίνα με τις καρέκλες”

“Παρ’ όλο που ήμουν με την κάμερα ανοιχτή και μιλούσα με όλο τον κόσμο…”

Στο «φλΕΡΤ» με την Νάντια Κοντογεώργη βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το απόγευμα της Παρασκευής. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο κομμάτι της προσωπικής της ζωής και τις σχέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σε αυτό το κομμάτι τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί ο ανθρώπινος παράγων είναι αυτός που δεν μπορείς να τον ψυχολογήσεις. Δηλαδή εγώ μπορεί να τα λέω πάρα πολύ ωραία στη συνέντευξη, όταν θα έχεις όμως μια σχέση, πέραν των φιλικών σχέσεων, τα πράγματα ζορίζονται. Γιατί εγώ πια έχω ξεκαθαρίσει τον σκοπό της ζωής μου και ένα από τα βασικά για να είσαι με έναν άνθρωπο πρέπει να ταιριάζετε στον σκοπό σας. Να μη θέλω εγώ να γυρίσω τον κόσμο και πίσω να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος περιμένει στο σπίτι».

«Μου έχει συμβεί και δεν πήγε καλά γιατί είχε άλλα στο μυαλό του εκείνος. Οπότε ψάχνεις να βρεις τον άνθρωπο που πρέπει να ταιριάζουν και τα ενδιαφέροντα σας και ο σκοπός που έχετε στη ζωή» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η δημοφιλής ηθοποιός. «Τελευταία, λέω πως, εκπαιδεύω τον εαυτό μου για να περάσουμε καλά μαζί. Και γελάω πάρα πολύ με τον εαυτό μου! Δεν θα φτάσω, όμως, να ‘μαι μια τρελή, να μιλάω μόνη με τις καρέκλες! Γιατί τσακωνόμουν μες στην καραντίνα με τις καρέκλες ενώ έπρεπε με κάποιον να υπάρχει αυτό το μοίρασμα, η διάδραση. Αλλιώς δεν υφίσταται μια σχέση και αυτό μου έλειψε στην καραντίνα. Παρ’ όλο που ήμουν με την κάμερα ανοιχτή και μιλούσα με όλο τον κόσμο, μου έλειψε η ζωντανή επικοινωνία και θα έπρεπε να λείπει σε όλους μας.

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από την Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο «φλΕΡΤ»…
2 Σχόλια

  1. Η Κωνσταντινα δεν ξερω ποσο χρονων ειναι παντως μοιαζει με 60 και ακομα ελπιζει οτι θα βρει εναν συντροφο που θα κανει τρελες. Αν δεν προσγειωθει να δει τον εαυτο της στον καθρεφτη πως ειναι μια ωραια μεν εξυπνη και με επιπεδο γυναικα αλλα δεν παυει να εχει φτασει σε μια ηλικια που οι αντρες την βλεπουν σαν συντροφο και οχι σαν γκομεα που θα τους ανεβασει στα ουρανια….Οποτε γειωση την συμβουλευω μπας και βρει εναν συνομηλικο να πινουν ουζακια

Γράψτε ένα σχόλιο