Η κόρη της Olivia Newton John προκαλεί με την αδυνατισμένη της εικόνα

«Αυτή η φωτογραφία δεν είναι υγιής. Σε παρακαλώ φάε κάτι», της έγραφαν στα σχόλια

Η Chloe Lattanzi, κόρη της Olivia Newton John, προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων με" />
Hit enter after type your search item

Η κόρη της Olivia Newton John προκαλεί με την αδυνατισμένη της εικόνα

/
/
img

Η κόρη της Olivia Newton John προκαλεί με την αδυνατισμένη της εικόνα

«Αυτή η φωτογραφία δεν είναι υγιής. Σε παρακαλώ φάε κάτι», της έγραφαν στα σχόλια

Η Chloe Lattanzi, κόρη της Olivia Newton John, προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων με μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Η 31χρονη στην εικόνα φαίνεται να έχει χάσει πολλά κιλά και να έχει μια πολύ αδύνατη μέση. Η Chloe δέχτηκε πολλά άσχημα σχόλια με πολλούς να της γράφουν πως πρέπει να φάει και άλλους να υιοθετούν πολύ πιο επιθετικό τόνο και χαρακτηρισμούς.

«Αυτή η φωτογραφία δεν είναι υγιής. Σε παρακαλώ φάε κάτι», «Πολύ αδύνατη…Μια γυναίκα χρειάζεται καμπύλες και λίγο βάρος», έγραφαν μερικά από τα αρνητικά σχόλια, δίπλα στη φωτογραφία της, όπου ποζάρει φορώντας ένα τζιν παντελόνι με κοντό μπλουζάκι που αφήνει ακάλυπτη την μέση της, έχοντας στο στόμα ένα τσιγάρο. Κάποιοι βέβαια προσπάθησαν να την υπερασπιστούν, παρατηρώντας πως και η μητέρα της ήταν πολύ αδύνατη την εποχή που γύριζε το Grease και πως μάλλον η Chloe έχει κληρονομήσει τον ίδιο σωματότυπο.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που πέρασαν στην αντεπίθεση υπενθυμίζοντας σε όλους πως παλιότερα ήταν γνωστό πως ως έφηβη είχε δώσει μάχη με σοβαρές διατροφικές διαταραχές.

Η τελευταία της ανάρτηση έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση της μητέρας της, πως πάσχει από καρκίνο. Μες στο σαββατοκύριακο η Chloe δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία της να φορά μόνο ένα σουτιέν και προσθέτοντας ένα ψεύτικο τριαντάφυλλο στο στήθος, τα πέταλα του οποίου υποτίθεται πως πλανώνται στον αέρα.

«Είναι εντάξει να αγαπάς τον εαυτό σου. Οι φωνές στο κεφάλι σου μπορεί να προσπαθούν να επιτεθούν στην ευφυΐα σου, στην αποδοχή για την εξωτερική σου εμφάνιση. Αλλά είσαι τέλειος. Ειδικά τα υποτιθέμενα ελαττώματά σου», έγραφε στο μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία.

protothema.gr

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :