Blog View

Η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου μήνυσε την ηθοποιό Ελένη Ερήμου για τον θάνατο του πατέρα της

Tέσσερις μήνες αφότου έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, η κόρη του Κατερίνα προσφεύγει κατά της Ελένης Ερήμου υποστηρίζοντας ότι ευθύνεται για τον θάνατο του πατέρα της. Η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, μέσω του δικηγόρου της οικογένειας Αλέξη Κούγια, κατέθεσε στις 4 Ιουλίου μήνυση κατά της γνωστής ηθοποιού, την οποία αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Η μήνυση

Όπως δηλώνει η κόρη του πρώην προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε αυτήν: «Μηνύω την Ελένη ερήμου διότι τέλεσε το αδίκημα της έκθεσης του πατέρα μου Αθανασίου Γιαννακοπούλου σε κίνδυνο ζωής, κατά άρθρο 306 του Π.Κ. άλλως, επικουρικά, διότι παρέλειψε με πρόθεση να προσφέρει βοήθεια και έτσι να λυτρώσει από κίνδυνο ζωής, κατά άρθρο 307 του Π.Κ.»

Εξιστορώντας τα γεγονότα από τις 16 Ιανουαρίου του 2019 αναφέρει πως: «ο πατέρα μου υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, εισήχθη στο θεραπευτήριο ίδρυμα «Υγεία» όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος μέχρι την 19η Μαρτίου 2019 όπου κατέληξε. Σύμφωνα με τις προσκομιζόμενες ιατρικές βεβαιώσεις του νοσοκομείου στις 19.15 της 16ης Ιανουαρίου του 2019 υπήρξε τηλεφωνική κλήση προς το γραφείο των ασθενοφόρων οχημάτων του «Υγεία» για να μεταβεί ασθενοφόρο στην διεύθυνση Ικαρίας στην Εκάλη προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει στο ανώτερο νοσοκομείο ενήλικο άνθρωπο που είχε λιποθυμήσει. Επρόκειτο για τον πατέρα μου που βρισκόταν στο σπίτι της μηνυόμενης.

Ο πατέρας μου αφίχθη στο «Υγεία» και εισήχθη στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου στις 20.30. Κατά την εισαγωγή του διαπιστώθηκε ότι ήταν σε κωματώδη κατάσταση και παραπληγικός. Στις ιατρικές βεβαιώσεις των θεραπόντων ιατρών αναφέρεται ότι ειπώθηκε στους ιατρούς από πρόσωπο που τον συνόδευε ότι το επεισόδιο είχε συμβεί περίπου 2 ώρες προ της κλήσεως ασθενοφόρου.

Όπως προέκυψε από τον απεικονιστικό έλεγχο, στον οποίον υπεβλήθη με αξονική τομογραφία – αγγειογραφία, επρόκειτο για θρόμβωση με πλήρη απόφραξη της βασικής αρτηρίας του εγκεφάλου και οι ιατροί εκτίμησαν ότι έπρεπε να προβούν σε θρομβοεκτομή.

Αφότου ενημερώθηκα για την διάγνωση, την βαρύτητα της κατάστασης του πατέρα μου και τα πιθανά αποτελέσματα της επέμβασης, συμφώνησα και υπέγραψα σχετική βεβαίωση. Παρά το ότι η θρομβεκτομή ήταν τεχνικώς επιτυχής και διανοίχτηκε η αρτηρία, οι ισχαιμικές βλάβες του εγκεφάλου δεν διορθώθηκαν. Ο πατέρας μου παρέμεινε σε κώμα, τετραπληγικός, έχοντας διατηρήσει την αναπνοή και την καρδιακή του λειτουργία και έφερε βηματοδότη. Εξαιτίας της βαρύτητας της κατάστασης της υγείας του, νοσηλεύτηκε εξαρχής στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία» όπου κατέληξε στις 19 Μαρτίου 2019.»

Ο χρόνος που χάθηκε

Μιλώντας για την ημέρα που ο πατέρας της έπαθε το ισχαιμικό επεισόδιο, σημειώνει ούτε «το μεσημέρι και περί ώρα 15.30, είχε ενημερώσει τη μητέρα μου ότι θα πήγαινε στην ΒΙΑΝΕΞ, αλλά μετέβη τελικά στην οικία της μηνυόμενης στην Εκάλη, την οποία επισκεπτόταν τακτικά, καθότι διατηρούσαν ερωτικό δεσμό.

Είχα από καιρό πληροφορηθεί ότι ο πατέρας μου διατηρούσε πολυετή ερωτική σχέση με την μηνυόμενη, όπως και ο ίδιος μου είχε παραδεχτεί. Η μεταξύ τους μάλιστα γνωριμία είχε προκύψει μέσω κοινού γνωστού τους που αργότερα συνεργάστηκε με τον πατέρα μου σε γηπεδικές εγκαταστάσεις. Για το αγγειακό ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο πατέρας μου και για την διακομιδή του στο νοσοκομείο «Υγεία» ενημερώθηκα στις 20.20 της ίδιας ημέρας μέσω τηλεφωνικής κλήσης που έλαβα από τον ξάδερφό μου Κώστα.

Όταν έφτασα στο νοσοκομείο, πληροφορήθηκα από ευρισκόμενο εκεί, τον οποίο ο πατέρας μου χρησιμοποιούσε κατά περιόδους ως οδηγό, ότι εκείνος είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά στις 18.50 από τον γνωστό του πατέρα μου ότι ο πατέρας μου δεν ήταν καλά στην υγεία του, ότι βρισκόταν σε σπίτι στην οδό Ικαρίας στην Εκάλη και ότι μέχρι τότε δεν είχε ειδοποιηθεί από κανέναν ασθενοφόρο, πράγμα που έκανε ο ίδιος στις 19.15. Σημειωτέον ότι ο οδηγός δεν είχε μεταφέρει τον πατέρα μου στην οικία της μηνυόμενης, αλλά είχε μεταβεί εκεί μόνος του.

Αφότου ο οδηγός του ενημερώθηκε για το συμβάν, μετέβη στην οικία της μηνυόμενης, όπου συνάντησε αυτή και τον πατέρα μου, ο οποίος βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση, σε πολυθρόνα με εκδήλωση μυϊκών σπασμών, ξυπόλυτος, χωρίς το ρολόι του και φορούσε μόνο το παντελόνι του. Μετά την διακομιδή του πατέρα μου στο «Υγεία», ο οδηγός του, όπως με ενημέρωσε, τηλεφώνησε στην μηνυόμενη και τη ρώτησε για το πορτοφόλι και το ρολόι του που δεν το έφερε πάνω του και ενώ εκείνη αρχικά του δήλωσε ότι δεν γνώριζε που βρίσκονταν, λίγο αργότερα τον κάλεσε για να του τα παραδώσει. Οι θεράποντες ιατροί μου κατέστησαν σαφές εξαρχής ότι υπήρξε μεγάλη χρονική καθυστέρηση ως προς την αντιμετώπιση του ισχαιμικού επεισοδίου εξαιτίας του ότι εκλήθη ασθενοφόρο 2 ώρες μετά την έναρξη αυτού, ενώ, αν είχε κληθεί αμέσως, τότε ο πατέρας μου θα είχε επιζήσει, δεδομένης και της επιτυχούς θρομβεκτομής, η οποία όμως δεν βελτίωσε την κλινική του κατάσταση…

Από τα παραπάνω αποδεικνύεται ότι, ενώ επί πολλή ώρα ο πατέρας μου βρισκόταν σε εντονότατη αδιαθεσία και διέτρεχε ιδιαίτερα μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή του, εξαιτίας του ισχαιμικού επεισοδίου που είχε υποστεί και του οποίου τα συμπτώματα ήταν εμφανέστατά ως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, προφανώς ανήμπορος ο ίδιος να αντιδράσει με οποιονδήποτε τρόπο και να αναζητήσει ιατρική βοήθεια και περίθαλψη, δεδομένου μάλιστα ότι το εγκεφαλικό επεισόδιο ήταν αγγειακό, με τα εκκωφαντικά συμπτώματα, η μηνυόμενη που βρισκόταν εξαρχής μαζί του, αφού την είχε επισκεφτεί στην οικία της από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, δεν προέβη στην αυτονόητη ενέργεια να καλέσει ασθενοφόρο για την άμεση διακομιδή του πατέρα μου σε θεραπευτήριο, όπου αποκλειστικά θα μπορούσε να λάβει ιατρική φροντίδα.».

Άγνοια δηλώνει η Ελένη Ερήμου

Όπως δηλώνει στην εφημερίδα ο δικηγόρος της Κ. Γιαννακοπούλου, Αλέξης Κούγιας: «Η οικογένεια προβαίνει σε αυτήν την ενέργεια, στην υποβολή αυτής της μηνύσεώς, γιατί είναι αδιανόητο η ελληνική κοινωνία, της οποίας ο αείμνηστος, όπως και αδερφός του Παύλος, υπήρξε αξιολάτρευτο μέλος, όπως εφάνηκε στην πάνδημη νεκρώσιμη ακολουθία και κηδεία του, να μη γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη.

Η κυρία Ερήμου πάντως ερωτηθείσα από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δήλωσε άγνοια για την υπόθεση: «Πρώτη φορά το ακούω και μένω άναυδη. Το μαθαίνω από δημοσιογράφο.».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ποιος ειπε οτι της το επεβαλλαν , επιλογη της ηταν ,η αλλη πλευρα ομως τα θελει ολα αλλα και η ιδια περναει πλουσιοπαροχα, τελος παντων δικαιωμα τους ειναι αυτο αν οι ιδιοι το στηριζουν και το υποστηριζουν, ειδες ομως που συνενοηθηκαμε ; ΟΛΑ τα γνωριζεις

  1. @16:10 με βοηθησες εδωσες καποιες λεπτομεριες…οπιτε!?ολη η Ελλαδα και εγω το γνωριζει το θεμα που αφησες υπονοουμενα.

 2. ναι συμφωνω με τον πληθωρισμο… χαχαχχα ,το σιγουρο παντως ειναι οτι τα παλια κοπης αρσενικα δεν ηταν μπουληδες και ενιωθες μια σιγουρια και ασφαλεια , αυτην που σημερα παρεχουν οι γυναικες στους αντρες

 3. η κορη επιτηδες το εκανε για να εκθεσει την Ερημου και το πετυχε, ευτυχως ομως την σεβαστηκαν τα μεσα και δεν πηρε μεγαλη εκταση

 4. @15:47 σχετικο ειναι αυτο…αυτος που εχει καποια ας πουμε ευκολια στα ερωτικα δεν σημαινει οτι παντα θα ειναι ετσι.
  Σιγουρα εχουν ευκολια και πληθωρισμο στο ποια απο ολες να διαλεξουν…ολες ειναι ωραιες…αλλα και αυτο καποια στιγμη το βαριουντα..και ομως ξερουν να διεκδικουν…και εχει μεγαλη διαφορα απο τους μεσηλικες.

 5. ελα τωρα που δεν καταλαβαινεις , το θεμα βγηκε πολλες φορες καθολου ψευτικο και το γνωριζεις, δεν τις θυμαμαι και ολες τις μοντελες ολες ιδιες μου φαινονται , να και αυτη δεν πειραχτηκε…

  1. @15:56 δεν νομιζω να βγηκε και να πηρε τοσες φορες οπως λες εκταση…χωρισμενος θα ηταν…αυτοι λαμβανουν πολυ καλα τα μετρα τους…και αν εννοεις τα προσφατα νεα ε! Καλα αυτος που εννοεις εχει θεματα…ευκολο θυμα…ευκολος στοχος για την νεαρη.

 6. τοτε ειναι πληγμα και για την Ερημου κριμα αν ειναι ετσι, ποια ειναι η μοντελα που εχει χρονια επισημο δεσμο και παιδι με ενα εφοπλιστη αλλα δεν χωριζει αυτος;οι τυποι ολα τα θελουν και τον σκυλο και την πιτα

  1. Η μοντέλα και με τίτλο ομορφιάς έχει δεσμό με τον πασίγνωστο εφοπλιστή και έχει αποκτήσει και πσιδι μαζί του προφανώς γιατί αυτό ήθελε στην ζωή της,δεν νομίζω να της το επέβαλε κανείς,και κάποτε που έδωσε μια συνέντευξη μια χαρα έδειχνε να περνάει στην ζωή της

 7. Καλο θα ηταν να μην ειχε παρει τοσο εκταση το θεμα απο σεβασμο στον ανθρωπο ππυ εφυγε.Δεν αφορα κανενα η ερωτικη ζωη ενος μεγαλου αντρα που ερωτευτηκε…βεβαια αυτοι οι αντρες ξερουν να φλερταρουν…σε σχεση με τους 40 50…ειναι πιο μαλθακοι…οι παλιας κοπης ξερουν να διεκδηκουν.Επι του θεματος τωρα καλυτερα να σταματησουν αυτο που γινετε δημοσια.

 8. Κατα την γνωμη μου πρεπει να ηταν ζευγαρι πολλα χρονια. Πιστευω πως ειχαν συναισθηματικο δεσμο. Δεν ειναι δυνατον να πας να πηδηξεις στα 88 μια 75 χρονη. Αν ηθελε να πηδηξει, τελος παντων να τον χαιδεψει , θα πληρωνε μια νεα. Νομιζω πως τα ειχαν πολλα χρονια μπορει και 20 αφου η κορη το ηξερε κανονικα

 9. εγω ξεφτιλα βλεπω την Ερημου και με παντρεμενο και με γερο και με ασχημο παππου για τα λεφτα και δεν της φαινοταν , η γυναικα του τι σχεση ειχε θυμα ηταν η δε κορη καλα εκανε, εμενα μου θυμιζει την υποθεση με την Μαρι Κυριακου που την εκαναν βουκινο που εκλεψε τιμαλφη , πινακες και εξαφανιστηκε στο Λονδινο , μεγαλη ξεφτιλα που την ακολουθει εως τωρα

 10. λεει οτι η Ερημου ειπε στην αρχη οτι δεν ηξερε που ηταν το πορτοφολι και το ρολοι, ειναι δυνατον; οταν κανεις σεξ που τα αφηνεις στο κομοδινο… μετα σου λεει ασε μη μπλεξω και τα παρεδωσε η Ερημου, τι δεν καταλαβαινεις;

 11. ο οδηγός του, όπως με ενημέρωσε, τηλεφώνησε στην μηνυόμενη και τη ρώτησε για το πορτοφόλι και το ρολόι του που δεν το έφερε πάνω του και ενώ εκείνη αρχικά του δήλωσε ότι δεν γνώριζε που βρίσκονταν, λίγο αργότερα τον κάλεσε για να του τα παραδώσει.

 12. Μπραβο στην κορη που φρόντισε να μαθουμε ολοι τα γκομενιλικια του υπερήλικα φραγκατου πατερα της με την χαμηλοβλεπουσα Ελενη Ερημου!

  1. @11:27 εαν υποθετικα ηταν ο πατερας καποιου συγγενη σουδεν νομιζω να σκεφτοσουν καν το μπραβο που λες εδω με τοση ευκολια…δεν θα ηθελες καν να βγει το θεμα.Παντα υποθετικα.

 13. η Ερημου επαιζε ρολους ευθραυστης παντα αλλωστε αυτο απεπνεε, αναλογως τα εξωτερικα χαρακτηριστικα της δεν εκανε μεγαλη καριερα, δεν ειχε τον τσαμπουκα

 14. οντως την ρεζιλεψε την Ερημου, υποννοωντας οτι ηθελε να κρατησει λεφτα και ρολοι, πωπω ξεφτιλα, η κορη κακασχημη παντως

  1. Δεν υπονοούσε η κορη του ότι η γκόμενά ήθελε να κρατήσει το πορτοφόλι,ήθελε να πει ότι ο πατέρας της δεν πήγε για μια τυπική επίσκεψη που τον κερασαν γλυκο του κουταλιού και είπαν τα νέα τους,ήθελε να πει πως ο πατερας της εκεί μέσα ένιωθε άνετα σαν στο σπιτι του αφού βρέθηκε ξυπόλυτος φορώντας μόνο το πσντελονι του,αλλά η άλλη ρε παιδί μου να κανει δύο ώρες να καλέσει ασθενοφόρο αφού έβλεπε τον άνθρωπο σε τι κατάσταση ηταν,και προφανώς δεν τον συνόδευσε από φόβο μην την δουν κσι γίνει σκάνδαλο, και έρχεται η κορη να βσλει στην θέση της την γιαγιά που ήθελε και γκόμενο,το ίδιο ισχύει και για τον ενενηνταρη που έπρεπε να γνωρίζει ότι στην ηλικία αποφεύγονται οι ερωτικές συγκινήσεις

  2. αυτο τωρα ειναι σχολιο σοβαρου ανθρωπου? μια χαρα κανονικη γυναικα ειναι και εχει το πονο της, δε ντρεπεσαι καθολου ?,ποσο αθλια γυναικα εισαι κανεις ρεζιλι το γυναικειο φυλλο.

 15. Πωπω τι λέτε ρε πσιδια,γυμνός από την Μέση και πσνω και το ρολόι του με το πορτοφόλι του άλλου,χαχαχαχα αλλά κόλπα η κυρία και στο τέλος τον έστειλε στο νοσοκομείο συνοδεύοντας τον άλλος ανθρωπος, μη φανεί άλλωστε η η ίδια και χαλάσει το όνομα της,ρε τι γίνεται στον κόσμο,τσακάλι όμως η κόρη ,βούκινο την εκσνε την γκομενα

  1. την οικογένεια της εξευτέλισε και προπαντός την μάνα της , τον πατέρα της έκανε βούκινο… χέστηκε η Ερήμου.

 16. η ερημου ωραιο προσωπο και θηλυκα χαρακτηριστικα ειχε αλλα μετριου αναστηματος με ανς (ψωμακια περιφερεια) Η λασκαρη ειχε κορμαρα αερα κ σεξυ φατσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close