freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Η κρυφή σχέση του Νίκου Μουτσινά έληξε άδοξα! Ο Νίκος Μουτσινάς δεν είχε μία, αλλά δύο γνωστές στην τηλεόραση σχέσεις με ανθρώπους της τηλεόρασης!

Ο παρουσιαστής, στην πραγματικότητα, δεν κρύβει καθόλου τα συναισθηματικά του. Απλώς είναι συνεπής απέναντι στον εαυτό του σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν προβάλει, δεν αναλύει, δεν δίνει τροφή για την οποιαδήποτε σχέση του. Δεν δίνει στοιχεία. Όσοι γνωρίζουν γνωρίζουν.

Επειδή αυτή την καραμέλα την χρησιμοποιούν πολλές τηλεπερσόνες κυρίως, ενώ ταυτόχρονα κάνουν τα πάντα, μα τα πάντα, για να γράψεις και αλήθειες και σενάρια για τους έρωτες τους. Φτάνουν στο σημείο να χουν χωρίσει, αλλά να τροφοδοτούν με τον τρόπο τους, δημοσιεύματα. Τόσο πολύ το θέλουν, τόσο πολύ κάνουν πως δεν το θέλουν.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η ΚΡΥΦΗ ΣΧΕΣΗ του Νίκου Μουτσινά έληξε ΑΔΟΞΑ!

Παράδειγμα η Φαίη Σκορδά που ενώ χώρισε αυτή την εποχή, τώρα, που τα νούμερα τηλεθέασης – δική μας εκτίμηση αυτό το τελευταίο – την εκθέτουν ανεπανόρθωτα, τώρα ίδια επέτρεψε σε συνεργάτες δικούς της και του Αντ1, να της πετάνε στον αέρα σπόντες για τα προσωπικά της.

Διαβάστε ακόμα:
Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν στο δημαρχείο Χαλανδρίου, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη. Να σημειωθεί ότι οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι. Είχαν συνεργαστεί στην τηλεοπτική σεζόν 2016-2017 μέσα από την εκπομπή «Ξαναδέστε τους», μια εκπομπή που έληξε άδοξα, λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Ωστόσο, αυτό δεν τους πτόησε, καθώς πάντοτε η σχέση τους ήταν η καλύτερη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου 2021 στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου.

ΕΓΚΥΟΣ η Μαίρη Συνατσάκη! Ποιο είναι το…φύλλο του μωρού! Τι αποκάλυψε η ίδια!

Το θέμα προβλήθηκε και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με τη Δανάη Μπάρκα, η οποία είναι πολύ καλή φίλη του Νίκου Μουτσινά. «Οικογένεια είναι η κοινότητα που φτιάχνουμε με ό,τι τρόπο θέλει ο καθένας για να δώσουμε αγάπη», ήταν το σχόλιο που έκανε η Δανάη Μπάρκα, για να συμπληρώσει «Νίκο-Μαίρη, κάνουμε ανοιχτή πρόταση. Προκαλώ τον Νίκο και την Μαίρη, εγώ και ο Κλώνος να είμαστε οι νονοί του παιδιού»!

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσφατα αποκάλυψε την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, δηλώνοντας ότι έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, αν και η γραφειοκρατία στέκεται μεγάλο εμπόδιο.

«Έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν το φέρουν στον ένα χρόνο. Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά.

Νίκος Μουτσινάς Σίσσυ Χρηστίδου: Ο…ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, οι μεγάλες ΑΠΩΛΕΙΕΣ

Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα. Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω.

Δεν είμαι σίγουρος, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου… όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner