Η Maria Anunciata του Λίχτενσταϊν παντρεύτηκε τον καλό της σε μια παραμυθένια τελετή στη Βιέννη

Τρίτη 07 Σεπτεμβρίου 2021, 16:00

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Emanuele Musini, παντρεύτηκε η  κόρη της πριγκίπισσας Μαργαρίτας του Λουξεμβούργου και του πρίγκιπα Νικόλαου του Λίχτενσταϊν, πριγκίπισσα Maria Anunciata, σε μια όμορφη θρησκευτική τελετή σε μια εκκλησία του 12ου αιώνα στη Βιέννη.

Το ζευγάρι που το καλοκαίρι είχε παντρευτεί και με πολιτικό γάμο, διοργάνωσε ένα μεγάλο θρησκευτικό γάμο και δεξίωση με λαμπερούς royal καλεσμένους από όλο τον κόσμο.

H νύφη έλαμπε από ευτυχία μέσα στο Valentino μεταξένιο νυφικό με τα φουσκωτά μανίκια και, ενώ φόρεσε την εντυπωσιακή Habsburg Fringe τιάρα, το στέμμα της βασιλικής οικογένειας του Λίχτενσταϊν, το οποίο συνδύασε με το μακρύ κεντημένο πέπλο της.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Beatrice Borromeo και ο Pierre Casiraghi, η Μεγάλη Δούκισσα Maria Teresa του Λουξεμβούργου και ο σύζυγός της, Μεγάλος Δούκας Henri, η πριγκίπισσα Christian του Hanover, η πριγκίπισσα Mafalda του Savoy αλλά και πολλά άλλα μέλη των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης και του κόσμου.

Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο εντυπωσιακό Liechtenstein Garden Palace που είχε χτιστεί από ένα πρόγονο της βασιλικής οικογένειας του Λίχτενσταϊν το 1500.

Η νύφη έκανε μια εμφάνιση με ένα λευκό φόρεμα που είχε συνδυάσει με διαφορετική τιάρα, την Vine Leaves τιάρα, που της δάνεισε ο θείος της, Μεγάλος Δούκας Henri.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

 

https://freegossip.gr/