Εξουθενωμένος φαίνεται πως είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ από τα δύο ζωηρά παιδιά του

0

Εξουθενωμένος φαίνεται πως είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ από τα δύο ζωηρά παιδιά του, τη Σάρλοτ και τον Τζορτζ, όπως άφησε να εννοηθεί σε νέα του επίσκεψη. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι χρειάζεται οδοντογλυφίδες για να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά από τις αϋπνίες λόγω των παιδιών του.

Φυικά, κάθε γονέας είναι εξοικειωμένος με τις άγρυπνες νύχτες που συνοδεύουν το μεγάλωμα κάθε παιδιού. Κάτι που φαίνεται ότι δεν γλιτώνουν ούτε οι γαλαζοαίματοι, αφού τα ξενύχτια δεν αποτελούν προνόμιο μόνο των κοινών θνητών.

Αυτό επιβεβαίωσε ο Γουίλιαμ σε πρόσφατη επίσημη επίσκεψή του, όπου εμφανίστηκε κουρασμένος και είπε στον κόσμο: «Χρειάζομαι οδοντογλυφίδες για να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά λόγω των παιδιών μου».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μιλά ανοιχτά για την πατρότητα και το πώς έχει αλλάξει τη ζωή του. Πέρυσι, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, παραδέχτηκε ότι «αγωνίζεται» με την πατρότητα, εξηγώντας ότι του ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί στην αλλαγή της ζωής του από εργένης σε πατέρας δύο παιδιών (σύντομα τριών).

Ο Πρίγκιπας, ο οποίος είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο, τόνισε ότι τα παιδιά του θέλει να μεγαλώσουν με «απλές φιλοδοξίες», όσο αυτό είναι δυνατόν.

Μιλώντας για τη σύζυγό του, ο Γούλιαμ είπε ότι είναι τυχερός για την υποστήριξη που έχει από την Κέιτ, η οποία είναι μια εκπληκτική μητέρα και μια φανταστική σύζυγος.

«Λατρεύω τα παιδιά μου και έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου μέσα από αυτά. Ο Τζορτζ είναι λίγο ανήσυχος μερικές φορές και με κρατά σε εγρήγορση, αλλά είναι γλυκό αγόρι. Και επειδή δεν είχα αδελφή, η κόρη μου είναι πολύ σημαντική για μένα γιατί μαθαίνω να έχω ένα κορίτσι στην οικογένεια».

Σύντομα ο Γουίλιαμ θα χρειαστεί περισσότερες οδοντογλυφίδες για να κρατάει τα μάτια του ανοιχτά, αφού τον Απρίλιο ο ίδιος και η Κέιτ θα καλωσορίσουν το νέο παιδί τους.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com