Η μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη της Δέσποινας Βανδή για το ντουέτο της με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη της Δέσποινας Βανδή για το ντουέτο της με τον Τόλη Βοσκόπουλο. «Παγωμάρα» προκάλεσε στο στούντιο του «J2US» το σχόλιο που έκανε η Δέσποινα Βανδή για το ντουέτο που είχε κάνει το 2002 με τον Τόλη Βοσκόπουλο με τίτλο «Εύφλεκτα υλικά» σε στίχους και μουσική του Φοίβου.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΕΓΙΝΕ ΝO1 ΣΤΟ ITUNES CHART.

Ήταν την εποχή των τεράστιων επιτυχιών που έκανε η τραγουδίστρια ως μούσα του μουσικοσυνθέτη που τότε σάρωνε.

Το τραγούδι αυτό, λοιπόν, επέλεξε να βγάλει από το χρονοντούλαπο ο coach του σόου Γιώργος Θεοφάνους και να το δώσει στο δίδυμο του Ηλία Βρεττού με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την δεύτερη κυριολεκτικά να το… «εκτελεί».

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ: ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ

Η μεγάλη έκπληξη, ωστόσο, (και μάλλον δυσάρεστη) ήρθε όταν το ζευγάρι τέθηκε στην κρίση της Δέσποινας Βανδή η οποία μόνο κολακευτικά δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως μίλησε γι΄ αυτό το ντουέτο με τον άρχοντα Τόλη. Για την ακρίβεια, αφού εξέφρασε κατ΄ επανάληψη την απορία αλλά και την έκπληξή της για την επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού, στη συνέχεια δήλωσε πως είχε ξεχάσει και η ίδια πως το έχει πει!

Δέσποινα Βανδή ο ΘΑΝΑΤΟΣ! «Πάνε 16 χρόνια απο τότε που “έφυγε” όμως τα λόγια του ηχούν ακόμα στα αυτιά μου…

«Έχω πει πολλά ντουέτα, όπως το «Αν με αγαπάς» αλλά αυτό είχα ξεχάσει πως το έχω πει. Που το θυμηθήκατε; Είναι ένα τραγούδι που δεν έκανε ιδιαίτερη επιτυχία, δεν ξεχώρισε. Ήταν στο πλαίσιο της συνεργασίας μου με τον Τόλη στο Rex», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βανδή…

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: