Η Meghan Markle έχει αφαιρέσει τον βασιλικό τίτλο στο πιστοποιητικό γέννησης της Lilibet Diana

Η Meghan Markle έχει αφαιρέσει τον βασιλικό τίτλο στο πιστοποιητικό γέννησης της Lilibet Diana

Πέμπτη 01 Ιουλίου 2021, 08:30

 

Το φως της δημοσιότητας είδε μέσω του TMZ, ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησης της κορούλας του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

Στο επίσημο έγγραφο της γέννησης της μικρούλας που ήρθε στον κόσμο στις 6 Ιουνίου 2021, η Δούκισσα του Sussex έχει καταχωρίσει το όνομά της χωρίς τον βασιλικό της τίτλο.

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του Πρίγκιπα Harry, καταχωρήθηκε ως Rachel Meghan Markle.

Στο μεταξύ, ο Πρίγκιπας Harry έχει χρησιμοποιήσει τον βασιλικό του τίτλο στο πιστοποιητικό γέννησης της Lilibet, ενώ το ζευγάρι είχε δηλώσει πρόθεση να μην χρησιμοποιήσει τον επίσημο τίτλο του από τη στιγμή που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα πέρυσι και δεν εργάζονταν πλέον ως βασιλικοί.

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται μαζί με μία ακόμα! Φέρεται ότι υπήρχε μία διαφωνία σχετικά με το πιστοποιητικό γέννησης του μεγάλου γιου του ζευγαριού, του Archie.

Υποστηρίχθηκε ότι η Meghan Markle είχε αφαιρέσει τα πρώτα της ονόματα από το έγγραφο του 2019 και είχε αναφερθεί ως «Βασιλική Υψηλότητα η Δούκισσα του Sussex», αντίστοιχα ήταν γραμμένο και το όνομα του Πρίγκιπα Harry με τον βασιλικό του τίτλο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

 

freegossip.gr

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Κόσμος