Η Μέγκι Ντρίο για το bullying που βίωσε: “Με δείχνανε και λέγανε αυτό είναι “Αλβανάκι”, κάτι τέτοια σχόλια…”

Το βράδυ της Τετάρτης (16/01) η Μέγκι Ντρίο βρέθηκε καλεσμένη στο “The 2Night Show” και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το μοντέλο αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε, λόγω της καταγωγής της από την Αλβανία, σχολιάζοντας: “Η καταγωγή μου είναι από τα Τίρανα Αλβανίας, ζω πλέον 12 χρόνια στην Ελλάδα. Στα 18-19 μου όταν έφυγα από το σχολείο βίωσα bullying. Όταν ξεκίνησα να έχω επαφή με την Ελληνική κοινωνία στην Θεσσαλονίκη όπου μεγάλωσα, με δείχνανε και λέγανε αυτό είναι “Αλβανάκι”, κάτι τέτοια σχόλια με στενοχωρούσαν πάρα πολύ. Σχόλια τα οποία άκουσα και τώρα μετά το παιχνίδι όπως «Γύρνα πίσω στην χώρα σου» κλπ…. Όμως δεν με επηρέασαν, δεν ντράπηκα ποτέ να κρύψω την καταγωγή μου”.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο unfollow της Έυης Ιωαννίδου, αλλά και στην Άννα Αναματίδου: “Δεν μαλώσαμε με την Εύη. Δεν έγινε κάτι Δεν ταιριάξαμε έξω. Μέσα σε ένα ριάλιτι ζεις αυτή τη φούσκα και μόλις βγεις έξω ζεις αυτό το flat. Με την Άννα Αμανατίδου να βρεθώ να πω τι; Αν δω στον δρόμο με την Αμανατίδου δεν θα τη χαιρετήσω. Τι να της πω; Με στενοχώρησε πάρα πολύ που μόλις βγήκε από το GNTM, το πρώτο πράγμα που γύρισε και είπε ήταν για τον πρώην μου και το παρελθόν. Δηλαδή μίλα λίγο για την πορεία σου. Τέταρτη έφτασες στο GNTM. Δεν έχεις κάτι άλλο να πεις; Πάλι με τη Μέγκι θα ασχοληθείς; Δεν μου αρέσουν αυτά καθόλου”.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.