Η Μενεγάκη σε ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ! Γιόρτασε τα γενέθλια της, 5 μέρες πριν, για ν’ ασχοληθούμε μαζί της!

Η Μενεγάκη σε ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ! Γιόρτασε τα γενέθλια της, 5 μέρες πριν, για ν’ ασχοληθούμε μαζί της! Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις. Άλλο 29 του μήνα, άλλο 25! Μήπως κάνουμε κάποιο λάθος; Κάτι μας διαφεύγει; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελένη πιστεύουμε έχει χάσει τον ύπνο της προκειμένου να παραμείνει στη δημοσιότητα.

Ελένη Μενεγάκη: Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια του Θοδωρή Μισόκαλου

Και δωστου στιγμές ευτυχίας, στιγμές χλιδής, διακοπών, τελειότητας. Αλλά δεν είναι ο υπέροχος κόσμος της …βασίλισσας το θέμα μας. Είναι εκείνο που βλέπουμε εδώ και πολύ πολύ καιρό και το υπογραμμίζουμε: Το αίσθημα έλλειψης αυτού ακριβώς που μας δηώνει μέσω αναρτήσεων πως κατέχει. Ευτυχία με τη σέσουλα! Εμείς πάλι, βλέπουμε μόνο μία Ελένη πνιγμένη στο ανικανοποίητο, αγχωμένη για την δημοσιότητα που μπορεί αν χάσει, να σκηνοθετεί κάθε της στιγμή με γνώμονα τι θα δείξει στους followerws της και στους δημοσιογράφους!

Εχθές λοιπόν ξεκίνησε ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον αδερφό της να του εύχεται χρόνια πολλά, και το βράδυ έκανε το απίστευτο. Δημοασίευσε φωτογραφία και με τη δική τους τούρτα και κεράκια να “σβήνει” τα 51 της χρόνια!!!…ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΜΑΤΕΟ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Διαβάστε ακόμα: ΠΙΣΩ – ΜΠΡΟΣ! Η Ελένη Μενεγάκη έβγαλε τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσόντα της πρωινιάτικα και μας ΤΑΡΑΞΕ! Φωτιά και λάβρα χωρίς υπερβολή. Μ΄εάν προφίλ στις φωτοργαφίες που …ΣΚΟΤΩΝΕΙ! Το μπούστο από την μία, τα οπίσθια από την άλλη! Και μετά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και το κείμενο που ανέβασε για να πουλήσει. Μας κούφανε η Ελένη με την πρόταση της για όλες τις ώρες!!! Δηλαδή, εσύ μπορείς να το βάλεις και να κυκλοφορείς. Να πας το παιδί στο σχολείο, να πας στο μανάβη…είναι για όλες τις ώρες αυτό το φόρεμα. Πραγματικά! Μήπως να το βάλουμε κια για…ύπνο;! Διαβάστε τι έγραψε η υπέροχη Ελένη μας!