Η Μενεγάκη ΣΟΚΑΡΕΙ! Αντί να δείχνει νέα, δείνχει να “ΕΡΕΨΕ” από τα ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΑ!

Τελείως αφύσικη η εικόνα της αφού από τις φωτογραφίες που η ίδια δημοσίευσε, το δέρμα της στη μέση της προδίδει πως ναι μεν έχει ελάχιστους πόντους σε περίμετρο, αλλά μοιάζει “τσιγαρόχαρτο”. Κρεμασμένο!

Μπορεί να χει κάνει αφαίρεση λίπους, μπορεί αυτή η εικόνα να οφείλεται σε συνδυασμό γυμναστικής με σκευάσματα που βοηθούν να δείχνεις αθλητική και λεπτή. Το δέρμα “τσιαγαρόχαρτο” που αναφέραμε βεβαίως είναι ευρέως γνωστό σε όσους ασχολούνται…

Φυσικά, εμείς ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ. Γράφουμε αυτό που βλέπουμε και το ερμηνεύουμε ανάλογα τις εμπειρίες μας. Υπάρχουν πράγμτα που ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. Όπως μία προσθετική στήθους, ένα λίφτινγκ…

Στην περίπτωση της Ελένης που είναι έτοιμη για παραλία και μαγιό εξώφυλλο (ελπίζει), έχει πιστεύουμε επιστρατεύσει πιο δραστικά μέτρα για φέτος το καολοκαίρι!

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε ακόμα ένα Σαββατοκύριακο στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο. Η ίδια είχε ενημερώσεις τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της πως θα επέστρεφε έγκαιρα για να ψηφίσει και αυτό έκανε.

Πριν όμως επιστρέψει στην Αθήνα η ίδια πήγε μια βόλτα στην αγαπημένη της παραλία στα Άχλα όπου πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές.

Μπορεί να μην έκανε μπάνιο λόγω  καιρού αλλά απόλαυσε τη χαλάρωση φορώντας το κόκκινο μαγιό της.

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο instagram.