Η…ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΦΙΛΙΑ του Παντελή Παντελίδη! Η Ελένη Φουρέιρα περιγράφει!

Η…ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΦΙΛΙΑ του Παντελή Παντελίδη! Η Ελένη Φουρέιρα. Η εντυπωσιακή, πανέμορφη τραγουδίστρια ήταν πολύ δεμένη με τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη! Μίλησε μεταξύ στο People για το φίλο και συνεργάτη της για όσα την στεναχωρούν…

«Ο Παντελής ήταν ένα νέο παιδί, που ο κόσμος τον λάτρευε. Με στενοχωρούν όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν στα media μετά από αυτό το τραγικό συμβάν.

Πρέπει να αφήσουν την ψυχή του να αναπαυθεί.

Όταν ξεκινήσαμε τις πρόβες μας στο Fantasia, μπήκα μέσα, κοιτούσα το μαγαζί και σκεφτόμουν πως με αυτό τον άνθρωπο λέγαμε αστεία και περνούσαμε τόσο όμορφα.

Όταν είχαμε κάνει την πρεμιέρα, είχαν πέσει όλοι πάνω του και τον κατηγορούσαν για τα μαξιλάρια που έριχναν οι θαμώνες πάνω στη σκηνή. Έβγαζαν χολή για έναν άνθρωπο που ο κόσμος τον αγαπούσε.

ΒΟΜΒΑ Η ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Ξέρεις κάτι; Ο κόσμος είναι ο καλύτερος και ο πιο αυστηρός κριτής.

Ο κόσμος τον αγάπησε και τον έκανε νούμερο ένα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ό,τι και να πουν για εκείνον, ο Παντελής έφτασε στην κορυφή.

Αυτή η ιστορία με τον άδικο θάνατό του μας έβαλε στη διαδικασία να καταλάβουμε πως δεν υπάρχουν ταμπέλες στη μουσική, όπως “ποιοτική”, “έντεχνη” και “άτεχνη”. Δεν υπάρχει άτεχνη μουσική.

Ωραία μουσική είναι εκείνη που θα αγγίξει την πλειοψηφία του κοινού, που θα μιλήσει στην ψυχή του», είπε η Ελένη.

Σε άλλη στγμή η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε:«Ο Παντελής ήταν ένα νέο παιδί, που ο κόσμος τον λάτρευε. Με στενοχωρούν όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν στα media μετά από αυτό το τραγικό συμβάν.

Πρέπει να αφήσουν την ψυχή του να αναπαυθεί» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

«Όταν ξεκινήσαμε τις πρόβες μας στο Fantasia, μπήκα μέσα, κοιτούσα το μαγαζί και σκεφτόμουν πως με αυτό τον άνθρωπο λέγαμε αστεία και περνούσαμε τόσο όμορφα.

Ελένη Φουρέιρα: Με ΑΥΤΕΣ τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΗ και ΑΠΕΙΛΗΣΕ με μηνυσεις

Όταν είχαμε κάνει την πρεμιέρα, είχαν πέσει όλοι πάνω του και τον κατηγορούσαν για τα μαξιλάρια που έριχναν οι θαμώνες πάνω στη σκηνή. Έβγαζαν χολή για έναν άνθρωπο που ο κόσμος τον αγαπούσε.

Ξέρεις κάτι; Ο κόσμος είναι ο καλύτερος και ο πιο αυστηρός κριτής.

Ο κόσμος τον αγάπησε και τον έκανε νούμερο ένα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ό,τι και να πουν για εκείνον, ο Παντελής έφτασε στην κορυφή».

Παράλληλα, η ίδια εξομολογήθηκε και τι συνειδητοποίησε μετά τον θάνατο του δημοφιλή καλλιτέχνη!

«Αυτή η ιστορία με τον άδικο θάνατό του μας έβαλε στη διαδικασία να καταλάβουμε πως δεν υπάρχουν ταμπέλες στη μουσική, όπως “ποιοτική”, “έντεχνη” και “άτεχνη”.

Δεν υπάρχει άτεχνη μουσική. Ωραία μουσική είναι εκείνη που θα αγγίξει την πλειοψηφία του κοινού, που θα μιλήσει στην ψυχή του».

Δείτε βίντεο με την Ελένη Φουρέιρα νατραγουδά Παντελή Παντελίδη:

Σε κατάσταση SHOCK η Ελένη Φουρέιρα: “Δεν μπορώ να το πιστέψω. Έφυγες νωρίς και άδικα”

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: