Η Νανά Παλαιτσάκη στο Χόλυγουντ με φίδια στο λαιμό!

0

H αγαπημένη δημοσιογράφος έχει πάει ταξίδι στις Η.Π.Α και μάλιστα στο Χόλυγουντ! Η Νανά Παλαιτσάκη δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο το ταξίδι της και πως να μην το κάνει άλλωστε αφού το Χόλυγουντ είναι κάτι παραπάνω από …γοητευτικό!

Η Νανά Παλαιτσάκη μοιράστηκε μαζί μας βίντεο έξω από το διάσημο Dolby theater, όπου κάθε χρόνο γίνεται η λαμπερή τελετή της απονομής των Όσκαρ! Στο ταξίδι της όμως η Νανά συνάντησε και κάποιους παράξενους… ταξιδιώτες τους οποίους όλοι φοβούνται αλλά εκείνη όχι μόνο δεν τους φοβήθηκε αλλά τους έβαλε στον λαιμό της ως… κολιέ! Η Νανά συνάντησε στο δρόμο της δυο Έλληνες που έκαναν γύρισμα.

«Σήμερα έξω απο το «σπίτι των Όσκαρ» στην καρδιά του Χόλυγουντ, ξαφνική συνάντηση με Ελληνες κινηματογραφιστές Στο live που προηγήθηκε στέλνουν την αγάπη τους, στην Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη και στην Ζάκυνθο Εκείνοι εξηγούν τι σημαίνουν για εκείνους τα φίδια, εγώ απλώς πάντα τα μετατρέπω σε κοσμήματα Βρήκα και «συνεργείο » με όλο τον εξοπλισμό, τα παιδιά είναι «αστέρια» Τις επόμενες μέρες πιο πολύ ρεπορτάζ» έγραψε η δημοσιογράφος στο προφίλ της στο facebook

Δες βίντεο και φωτογραφίες

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!