Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μας καλωσόρισαν στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ

Η νέα απογευματινή εκπομπή της ΕΡΤ έκανε πρεμιέρα.
Αφού όλα αλλάζουν, πώς είναι δυνατόν να μην αλλάξουν και τα απογεύματα στην ΕΡΤ1; Το απόγευμα της Δευτέρας, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος προσκάλεσαν τους τηλεθεατές στο Στούντιο 4.
«Καλωσορίσατε στο studio 4! Καλωσορίσαμε κι εμείς στο νέο μας σπίτι, στη νέα μας ώρα, σε νέες συνήθειες. Έχουμε τους παλιούς φίλους και είμαστε εδώ για να μας γνωρίσετε και οι καινούριοι», είπαν στην έναρξη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Ενημέρωση για θέματα που μας απασχολούν, άνθρωποι που αγαπάμε και αξίζει να γνωρίσουμε, κουβέντες που μας εμπνέουν να επιλέγουμε στη ζωή μας τη χαρά και την αισιοδοξία, προτάσεις για μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, συνθέτουν το περιεχόμενο της εκπομπής, που θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, δίνοντας χρώμα στα τηλεοπτικά απογεύματά μας.
Οι δύο δημοσιογράφοι, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, έρχονται στο καινούργιο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 με μια νέα τηλεοπτική πρόταση: ένα πραγματικό τηλεοπτικό περιοδικό ποικίλης ύλης με δημοσιογραφικό περιεχόμενο και μοντέρνα αισθητική.
Το «Στούντιο 4», κυριολεκτικά, ανοίγει για τους τηλεθεατές, οι οποίοι καθημερινά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην εκπομπή, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, και να παρουσιάζουν τη δουλειά τους, τις καινοτομίες και τα επιτεύγματά τους.
Το «Στούντιο 4» ανοίγει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 16:00, στην ΕΡΤ1 και αλλάζει την ψυχαγωγία.

https://freegossip.gr/