Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει στον Sfera 102,2!

0
Το διαζύγιο κράτησε ένα μήνα… η αγάπη αυτή δεν τελειώνει!

Ήταν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε πως σταματά η συνεργασία της με τον Sfera. Σε ανάρτησή της στα social media, η παρουσιάστρια είχε γράψει: «Μετά από πολλά χρόνια, κλείνω τον κύκλο μου στο Sfera και αποχαιρετώ με απέραντη αγάπη συναδέλφους, ηχολήπτες και το φανατικό σφεροκοινό. Ήταν υπέροχα -κι αυτό κρατάμε μόνο. Ένα μεγάλο, τεράστιο Ευχαριστώ σε όλους… Και καλή αντάμωση».

 

Φαίνεται όμως, ότι Sfera δίχως Ναταλία Γερμανού δε γίνεται, έτσι το «διαζύγιο» τους κράτησε ένα μήνα μόνο. Από την ερχόμενη Δευτέρα «Η Ναταλία Γερμανού στον #Sfera1022 …στην σταθερή της αγάπη…και σε νέα ώρα! 4 με 6 το απόγευμα στον Sfera 102,2»!

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, η Ναταλία Γερμανού -δίχως συμπαρουσιαστή αυτή τη φορά- θα παρουσιάζει μια χιουμοριστική, σχολιαστική εκπομπή, ενώ μια φορά την εβδομάδα θα έχει μαζί της και έναν ξεχωριστό καλεσμένο.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com