Η Natalie Portman για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις

0

Όλοι πλέον στο Χόλιγουντ έχουν να διηγηθούν τη δική τους ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Natalie Portman να μιλήσει για τη δική της εμπειρία και τον τρόπο που αυτή διαχειρίστηκε το γεγονός.
«Όταν άκουσα όλα αυτά να δημοσιοποιούνται σκέφτηκα πόσο τυχερή είμαι που δεν μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο» είπε η ηθοποιός μιλώντας στο Φεστιβάλ Vulture και πρόσθεσε ότι «σίγουρα δεν δέχτηκα επίθεση, αλλά είχα δεχτεί διάκριση ή παρενόχληση σχεδόν σε κάθε μου δουλειά».

Στη συνέχεια περιέγραψε ένα περιστατικό που της συνέβη, όταν έπρεπε να πετάξει με ιδιωτικό αεροσκάφος μαζί με έναν παραγωγό, και όπως είπε όταν έφτασε στο αεροπλάνο διαπίστωσε ότι είχε ετοιμαστεί μόνο ένα κρεβάτι και για τους δυο.

«Τίποτα δεν συνέβη, δεν μου επιτέθηκε. Είπα ότι αυτό δεν με κάνει να νιώθω άνετα και έγινε σεβαστό…Ήταν πραγματικά απαράδεκτο…Θα μπορούσε να με φοβίσει», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!